Τα θέλει τέλεια στη δική της πρεμιέρα

Στην ΑΕΚ στρέφουν πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και σήμερα, κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί. Οι Λαρνακείς δεν υπέβαλαν αίτημα για αναβολή του σημερινού αγώνα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, και παρά το γεγονός ότι είχαν το δικαίωμα να το πράξουν, μη θέλοντας να επιβαρύνουν και άλλο το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου, αφού ήδη εκκρεμεί ο αγώνας της πρεμιέρας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Έτσι

στην ΑΕΚ, σε συνεννόηση με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, αποφάσισαν να αγωνιστούν κανονικά σήμερα κόντρα στους «μαυροπράσινους» του Τακτακαλά. Βέβαια για να λέμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους, σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι απέναντί τους θα βρουν μια νεοφώτιστη ομάδα που δεν έχει προχωρήσει σε ενίσχυση το καλοκαίρι. Όλα αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση να γίνει κανονικά το σημερινό παιχνίδι.

Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι στην ΑΕΚ υποτιμούν τον σημερινό τους αντίπαλο. Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός έχει ηχήσει τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να παραμείνουν σοβαροί και προσγειωμένοι και χωρίς το παραμικρό ίχνος υποτίμησης. Και για να ακριβολογούμε, αυτό απαιτείται από μια ομάδα που θέλει να συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος και έχει διαχρονικό στόχο την κατάκτηση τίτλων.

Άλλωστε, το σημερινό παιχνίδι στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» θεωρείται πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, αφού θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί και παράλληλα να στείλει από νωρίς τα μηνύματά της προς τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου. Μια νίκη και μάλιστα εμφαντική, όπως θα ψάξουν να πετύχουν σήμερα, για την ΑΕΚ θα σημαίνει πολλά, κυρίως στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Και πάνω σε αυτό θέλει να «κτίσει» με το καλημέρα της νέας σεζόν ο Βάσκος τεχνικός.

Πολλά τα συν

Στα συν της φετινής ΑΕΚ είναι και το γεγονός ότι ο κ. Ιδιάκεθ ήταν στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας, καθορίζοντας και επιβλέποντας το πρόγραμμα, σε αντίθεση με την περσινή περίοδο που ήρθε στην ΑΕΚ αργοπορημένα λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων με την προηγούμενή του ομάδα.

Επιπλέον, φέτος είναι πιο… «σοφός», αφού γνωρίζει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές του ενώ στα θετικά είναι και το γεγονός ότι φέτος χτίστηκε μια ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η ΑΕΚ είναι γεμάτη, φέτος υπάρχει και πάγκος και πλέον ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ που έχει στα χέρια του, ώστε η ομάδα να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν.

Λογικά, σήμερα θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης, θέλοντας να υπάρχει η απαιτούμενη φρεσκάδα στην ομάδα. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει αρκετά στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών αλλά και του κόσμου. Η διοίκηση αυτό που ζητά, είναι ο κόσμος να σταθεί συνοδοιπόρος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ώστε και οι αντίπαλοι που θα επισκεφθούν φέτος την «ΑΡΕΝΑ» να νιώθουν ότι αγωνίζονται εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα