Ολυμπιακός: Χωρίς άγχος για την έκπληξη

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και το ντεμπούτο του απέναντι στη Δόξα κρίνεται θετικό, μετά τη λευκή ισοπαλία.

Οι «μαυροπράσινοι», που είναι γνωστό ότι δεν προχώρησαν σε ενίσχυση το καλοκαίρι λόγω του εμπάργκο που τους έχει επιβληθεί, έχουν ως στόχο να μπορέσουν να κρατηθούν κοντά με τις υπόλοιπες ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή και τον Ιανουάριο,

όταν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση, να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Ένα άλλο που κρατούν στον Ολυμπιακό, είναι η παρουσία των Κύπριων ποδοσφαιριστών, αφού ο Χρύσης Μιχαήλ χρησιμοποίησε συνολικά δέκα Κύπριους παίκτες, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τους. Εντυπωσιακή για τα δεδομένα του Ολυμπιακού ήταν και η προσέλευση του κόσμου, αφού στο Μακάρειο βρέθηκαν 1.000 οπαδοί της ομάδας, δείχνοντας ότι τέσσερα χρόνια στη β’ κατηγορία ήταν πολλά.

Βεβαίως στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει στον αγώνα με τη Δόξα, αλλά εδώ και μέρες η προσοχή έχει στραφεί στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ.

Δύσκολο παιχνίδι, αλλά στον Τακτακαλά δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν και ό,τι βγει. Άλλωστε, η πίεση θα είναι στους Λαρνακείς που είναι το μεγάλο φαβορί και τυχόν άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία. Και ακριβώς σε αυτό το σημείο θέλουν να «πατήσουν» ο Χρύσης Μιχαήλ και οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν χωρίς άγχος, να μη φοβηθούν τον αντίπαλο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Έχει μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και έχει μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του αυτά που πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να κτυπήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα