Τα τελευταία νέα από τον "Αρχάγγελο" και τον κόσμο

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προτελευταία προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και πλην του Λούκας Σόουζα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το σπουδαίο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης στο ΓΣΠ. Ο Νικόλας Ιωάννου είχε ρεπό.

Αύριο, οι πρωταθλητές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο κεντρικό

γήπεδο του ΓΣΠ. Ο Γιώργος Δώνης που θα μιλήσει προηγουμένως στα ΜΜΕ, δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του, όμως, εκτιμάται ότι θα προχωρήσει σε 1-2 αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τη Βιτόρουλ.

Θέση στην 11αδα διεκδικούν με ιδιαίτερες αξιώσεις οι Εμπεσίλιο και Εφραίμ.

Δεκαπενταύγουστο στο ΓΣΠ
Δεν υπήρξε ενημέρωση για την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα λόγω του σαββατοκύριακου, κάτι που θα γίνει ενδεχομένως αύριο. Μέχρι την Παρασκευή 12 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ έκλεισαν θέση στις κερκίδες του ΓΣΠ, ενώ ο αριθμός πιθανότατα να αυξήθηκε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου διημέρου.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να δημιουργήσει σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό βράδυ εκπληκτική ατμόσφαιρα προκειμένου να σπρώξει την ομάδα για την νίκη που θα του επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα στον επαναληπτικό της Τσεχίας.

Πάντως οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι 15 περίπου χιλιάδες πορτοκαλί θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα