Τα σερί νικών δεν λένε (πάντα) την αλήθεια

Ούτε ο Απόλλωνας, ούτε και ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ούτε και η Ομόνοια, η ΑΕΚ και η Ανόρθωση έχουν το μεγαλύτερο σερί νικών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Ερμής, η ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, κατέχει μέχρι αυτή την στιγμή το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «φτεροπόδαροι» με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου (τότε) στον πάγκο τους, είχαν πετύχει πέντε διαδοχικές νίκες από την 8η μέχρι την 12η αγωνιστική. Κέρδισαν κατά σειρά ΑΕΛ

(3-2), Οθέλλο(1-0), Ν. Σαλαμίνα (1-0), Εθνικό (2-1) και Δόξα (2-1).Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας έχει φτάσει μέχρι τις τέσσερεις διαδοχικές νίκες, όσες και ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση. Την αρχή έκανε ο ΑΠΟΕΛ με νίκες από την 1η μέχρι την 4η αγωνιστική (Ανόρθωση, ΑΕΚ, Ερμή και Αγία Νάπα) και μετά πήρε σειρά ο Απόλλωνας με νίκες από την 2η μέχρι την 6η αγωνιστική (Ερμή, Αγία Νάπα, ΑΕΛ και Οθέλλο). Τελευταίο σερί νικών, που τρέχει είναι αυτό της Ανόρθωσης, με τέσσερεις νίκες στη σειρά από την 15η μέχρι την 18η αγωνιστική, έχοντας ανοικτή την προοπτική να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του Ερμή, αν κερδίσει και τη Ν. Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή.Μέχρι τις τρεις διαδοχικές νίκες κατάφερε να φτάσει η Ομόνοια. Κέρδισε από την 14η μέχρι την 16η αγωνιστική (Ν. Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Εθνικό), αλλά στη συνέχεια κόλλησε στην ισοπαλία με τον Ερμή.Αξιοπρόσεκτη είναι η επίδοση της ΑΕΚ, που ομολογουμένως κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φτάσει σε τρίτη διαδοχική νίκη. Δύο φορές έκανε το 2χ2, αλλά στην τρίτη…τα χαλούσε. Στην 11η και 12η αγωνιστική κέρδισε Δόξα και Απόλλωνα, αλλά μετά έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και λίγο μετά, κέρδισε στην 16η και 17η αγωνιστική, Ερμή και Αγία Νάπα αντίστοιχα, για να χάσει την περασμένη εβδομάδα από την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.Ακόμη πιο αξιοπρόσεκτη, η αρνητική επίδοση της ΑΕΛ, χωρίς δεύτερη διαδοχική νίκη στα 18 παιχνίδια που έχει δώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα