Τα σενάρια για την 4η μεταγραφή του Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα έχουν πάρει εδώ και μέρες την απόφαση για να κάνουν και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούνται στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συνεπώς, μετά τους Φλορεντίν Ματέι, Τσάρλισον Μπένσοπ και Τζιόρτζιε Ντένιτς οι γαλάζιοι θα κινηθούν για ακόμα μια προσθήκη που θα αφορά ποδοσφαιριστή για την επίθεση. 

Μια περίπτωση που δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τον Απόλλωνα είναι του Γάλλου, Νικολά Ντιγκινί. Με τον ποδοσφαιριστή η ομάδα της Λεμεσού τα έχει βρει όμως για να κλείσει το συγκεκριμένο

deal θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με την ομάδα του, τον Άρη Θεσσαλονίκης. Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη αυτού του θέματος και ο Αυγουστή με τους συνεργάτες του εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. 

Να σημειωθεί πως αν η 4η προσθήκη αφορά παίκτη για τον κατάλογο Α τότε θα πρέπει να προκύψει και αποχώρηση από το υπάρχον ρόστερ. Αν και αρχικά έγινε η σκέψη για να διαγραφεί ο Μάρκοβιτς, λόγω του τραυματισμού του, εν τούτοις οι τελευταίες μέρες έδειξαν πως ο Σέρβος μέσος πάει καλύτερα και τελικά άλλαξαν γνώμη. Αν βρεθεί όμως μια καλή επιθετική λύση για τον κατάλογο Β τότε δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος.  

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Απόλλωνας θα ενισχυθεί με ακόμα ένα φορ (να μπορεί να αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις της επίθεσης) και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα προκύψουν εξελίξεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα