Τα παιδικά βιβλία ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ παρουσιάζονται στη Κύπρο

Κείνα τα χρόνια τα παλιά που ζούσαν Βασιλιάδες...

ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: ΘΗΣΕΑΣ

Τις περιπέτειες του Θησέα που ήτανε χιλιάδες ευθύς θα εξιστορίσουμε σε μερικές αράδες. Αριάδνη και Μινώταυρος, Προκρούστης και Θησέας, Διόνυσος, θεά Αθηνά, Μίνωας και Αιγέας.

ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Τον Αχιλλέα τον τρανό, τον μέγα Μυρμιδόνα, θα σας παρουσιάσουμε με λόγια και εικόνα. Έκτορας, Κάλχας, Πρίαμος, Πάτροκλος κι Αχιλλέας, Ελένη κι Αγαμέμνονας, Θέτιδα κι Οδυσσέας.

ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ

Το βίο του ήρωα Ηρακλή

θα σας αφηγηθούμε, τους άθλους του τους δώδεκα μαζί εδώ θα δούμε. Λερναία Ύδρα, Κέρβερος, λιοντάρι της Νεμέας, ελάφι της Αρτέμιδος, Ήρα και Ευρυσθέας!

Ο Ανδρέας Γιοβάνος γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι αρχιτέκτονας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και είναι συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου GNB Architects, µε έδρα στην Αθήνα και τη Μύκονο. Η Σοφία Κοµηνέα γεννήθηκε στην Καλαµάτα και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ευρωπαϊκού Πολιτισµού του Ε.Α.Π. µε µεταπτυχιακό στο τµήµα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει τελειώσει δραµατική σχολή και εργάζεται ως ηθοποιός.

Τα Public και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν την Παρασκευή 22/07/2016 18:00 μμ στην παρουσίαση της νέας σειράς παιδικών βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ, στο κατάστημα της Λεμεσού (My Mall, Ζακάκι). Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια!

Επίσης, τα Public και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν το Σάββατο 23/07/2016 12:00 μμ στην παρουσίαση της νέας σειράς παιδικών βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ, στο κατάστημα της Πάφου (Kings Avenue Mall, Λεωφ. Τάφοι Βασιλέων 2). Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια!

Τέλος, τα Public και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν την Κυριακή 24/07/2016 12:00 μμ στην παρουσίαση της νέας σειράς παιδικών βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ, στο κατάστημα της Λευκωσίας (Εμπορικό Κέντρο The Mall of Cyprus, Βεργίνας 3, Στρόβολος). Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα