Τα κορεό των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ (pics)

Τα κορεό είναι έμπνευση, είναι τρόπος έκφρασης είναι μαγεία που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Οι οργανωμένοι οπαδοί κάθε ομάδας μέσω των κορεό τους εκφράζονται και παράλληλα στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Εδώ και πολλά χρόνια τα κορεό έκαναν την εμφάνιση τους και στο νησί μας με τους οργανωμένους οπαδούς των μεγάλων ομάδων να συναγωνίζονται μεταξύ τους για τα καλύτερα.

Το ίδιο συμβαίνει στην Ευρώπη και με αφορμή την συμμετοχή

του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σας παρουσιάζουμε τα 8 κορεό που δημιούργησαν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων στα πλέι-οφ τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ από το 2009 μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Η αρχή έγινε κόντρα στην Κοπεγχάγη το 2009 με το AU όπου συνοδευόταν με μια νεκροκεφαλή, κορεό το οποίο επανέλαβαν και το 2016 όταν και πάλι υποδέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ τους Δανούς. Την πρώτη φορά ήταν γουρλίτικο, γι' αυτό και θέλησαν να το επαναλάβουν όμως δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το 2010 δημιούργησαν την λέξη "ULTRAS", το 2011 έκαναν άλλη μια παραλλαγή του AU ενώ το 2012 το αφιέρωσαν στον αείμνηστο Πάνο Μάρκοβιτς προπονητή του ΑΠΟΕΛ εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο το ευχαριστώ τους σ' ένα από τους κορυφαίους προπονητές της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ.

Το 2013 δημιούργησαν το κορεό στέλνοντας το μήνυμα "You can not avoid your destiny" το οποίο στην ελεύθερη μετάφραση είναι "Δεν μπορείς να αποφύγεις το πεπρωμένο σου" ενώ το 2014 δημιούργησαν την λέξη HELL κόντρα στην Άαλμποργκ.

Τέλος το 2015 έκαναν ένα ακόμα ιστορικό κορεό το οποίο αφιέρωσαν στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Σήμερα ποιο θα είναι το κορεό, δεν το γνωρίζουμε όμως είναι βέβαιο πως θα εκπλήξουν και πάλι ευχάριστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα