Τα φωτο-ρεαλιστικά τατουάζ του Ι. Μπερσεκόφ

Ο Ινάλ Μπερσεκόφ (Inal Bereskov) είναι μισός Ρώσος μισός Βέλγος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στους τομείς βίντεο και φωτογραφίας. Ορίζει τον εαυτό του ως «video and digital art killer».

Και είναι, όπως αποδεικνύουν τα ασπρόμαυρα φωτο-ρεαλιστικά τατουάζ που δημιουργεί και τα οποία μοιάζουν σαν να έχουν τυπωθεί στο δέρμα των πελατών του!

Είναι πολλοί οι διάσημοι καλλιτέχνες τατουάζ σήμερα. Ο κάθε ένας με το δικό του, μοναδικό στιλ. Αν όμως αναζητήσεις λεπτομέρειες σε τατουάζ-πορτραίτο, δύσκολα θα βρεις καλύτερο από

τον Ινάλ Μπερσεκόφ. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι τέτοια που, πραγματικά, είναι αδύνατον να αποφασίσεις κατά πόσον βλέπεις το τατουάζ κάποιου ή μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ή ένα έργο ζωγραφικής που ανήκει στο κίνημα του υπερρεαλισμού.

«Άρχισα να ζωγραφίζω στα έξι μου, γρήγορα έφτασα σε ένα καλό επίπεδο, αλλά δεν μου ήταν αρκετό, γιατί έβλεπα καλύτερους από μένα. Έτσι, είπα στον εαυτό μου "δεν μπορείς να σταματήσεις εδώ" και συνέχισα να ζωγραφίζω μέχρις ότου έφτασα σε ένα επίπεδο που μπορώ να το βαφτίσω "ένας πραγματικός σχεδιαστής"» δηλώνει.

Προσφάτως τράβηξε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς έγινε ο αγαπημένος καλλιτέχνης τατουάζ του Καναδού ράπερ Drake.

Κέρδισε και τον δικό μας θαυμασμό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα