Τα επείγοντα περιστατικά δέχεται το Νοσοκομείο Κ. Πύργου Τηλλυρίας

Τα επείγοντα περιστατικά δέχεται το  Νοσοκομείο Κ. Πύργου Τηλλυρίας και λειτουργεί κανονικά , σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ο κ. Κλεάνθους ανέφερε πως το Νοσοκομείο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, δέχεται τους ασθενείς που χρήζει να τύχουν περίθαλψης καθώς και τα επείγοντα περιστατικά. Έγινε συνέχισε, μια διευθέτηση στο Νοσοκομείο , ώστε να μην συγκεντρώνονται πολυάριθμοι επισκέπτες και δεν παρατηρήθηκε μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. 

Ο κοινοτάρχης

Κ. Πύργου εκτίμησε ωστόσο πως θα πρέπει ήδη να  εξευρεθεί χώρος  σε περίπτωση εντοπισμού  επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού , προκειμένου να τεθεί σε καραντίνα.

Επιπρόσθετα σημείωσε θα πρέπει να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα και για το στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή σε σχέση με τις άδειες εξόδου των εθνοφρουρών ώστε να μην υπάρχει τακτική διακίνηση. Ο κ. Κλεάνθους σημείωσε πως οι κάτοικοι του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας εφαρμόζουν κατά γράμμα κατά την έκφραση του τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και μένουν στο σπίτι τους αποφεύγοντας τις συχνές διακινήσεις. 

Επίσης στον Κάτω Πύργο συνέχισε, κλείσανε τα εστιατόρια, οι καφετέριες αλλά και οι ξενοδοχειακές μονάδες. Ο κ. Κλεάνθους κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής του να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για να μπορέσουν να βρούμε όλοι αλώβητοι από αυτή την κατάσταση, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα