Τα είπαν για το Συνεργατισμό Ά. Κυπριανού και Οδ. Μιχαηλίδης

Επικοινωνία με τον Γενικό Ελεγκτή κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη είχε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, αναφορικά με την άσκηση οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου του Γενικού Ελεγκτή στον Συνεργατισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και ο Γενικός Ελεγκτής συμφώνησαν ότι ο διαχειριστικός έλεγχος δεν περιλαμβάνει τις τραπεζικές εργασίες του Συνεργατισμού. Την ίδια ώρα, ο κ. Κυπριανού υπογράμμισε την τεράστια σημασία που έχει

τα ευρήματα του ελέγχου να είναι εμπιστευτικά για να μην επηρεάζουν την τραπεζική δραστηριότητα και εν γένει τις εργασίες του συνεργατισμού. Ο Γενικός Ελεγκτής υποσχέθηκε ότι τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο θα τον διαχειρίζεται με πλήρη εμπιστευτικότητα. Εξήγησε μάλιστα στον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ τη διαδικασία που θα ακολουθεί για να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα.

Μετά και από την δέσμευση του Γενικού Ελεγκτή, το ΑΚΕΛ στην αυριανή Ολομέλεια της Βουλής θα καταθέσει τροπολογία αναφορικά με τον διαχειριστικό έλεγχο που μπορεί να ασκεί ο Γενικός Ελεγκτής στον Συνεργατισμό, με την οποία τροπολογία θα γίνεται ξεκάθαρο ότι εξαιρούνται από τον έλεγχο οι τραπεζικές εργασίες.

Το θέμα της επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα ήταν η άσκηση οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου του Γενικού Ελεγκτή στον Συνεργατισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα