Τα «είπαν» ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ μετά την απόφαση ΔΗΣΥ για Π. Αναστασιάδη-Τι ειπώθηκε;

Δεν φαίνεται να περιπλέκονται τα πράγματα από την απόφαση του ΔΗΣΥ για πρόκριση της υποψηφιότητας του Παύλου Αναστασιάδη σε ότι αφορά τη θέση του Δημάρχου Αμμοχώστου. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ συνεδρίασε και κατέληξε στον εκλεκτό του για τη δημαρχία, ο οποίος είναι ο Παύλος Αναστασιάδης. 

Όπως εγκύρως πληροφορείται το Sigmalive από αρμόδιες πηγές, αμέσως μετά την απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΣΥ, προέκυψε τηλεφωνική επικοινωνία

αξιωματούχων του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΗΚΟ έχει κλειδώσει στην επιλογή του Σίμου Ιωάννου, ενώ όλα δείχνουν ότι και το ΑΚΕΛ στην αποψινή του συνδιάσκεψη θα καταλήξει στην ίδια επιλογή. 

Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, από την τηλεφωνική επικοινωνία που προέκυψε ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, διαφάνηκε η πρόθεση των δύο κομμάτων να «μην κάνουν πίσω» και να διατηρήσουν την επιλογή τους για τη Δημαρχία, στο Σίμο Ιωάννου. 

Η ΕΔΕΚ προκρίνει την υποψηφιότητα Γιώργου Βαρνάβα. Παράλληλα χθες το Κίνημα Αλληλεγγύη με ανακοίνωση του κάλεσε σε ψήφο υπέρ του Λοίζου Αυξεντίου.

Οι εκλογές για τη Δημαρχία Αμμοχώστου αναμένεται να πραγματοποιηθούν, εκτός απροόπτου, στις 25 Αυγούστου. 

Keywords
Τυχαία Θέματα