Τα έχει περισσότερο με τον εαυτό του

Ναι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση ο Απόλλωνας δεν ήταν αυτός που συνήθισε στα παιχνίδια του. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε λάθη, κρατούσε μπάλα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί στο δεύτερος μέρος όχι μόνο επέστρεψε, ισοφάρισε, αλλά έχασε και μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και να μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά του.

Ο Απόλλωνας κόντρα στην Ανόρθωση μπορεί να μην έχασε αλλά…δεν κέρδισε. Ένα παιχνίδι που μετά το 60’ λεπτό το έχει δικό του. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες και μόνο με τον εαυτό του μπορεί να τα βάλει. Τέτοια

παιχνίδια και με τέτοια τροπή που πήρε ο Απόλλωνας θα έπρεπε να το καθαρίσει. Και από την στιγμή που δεν το έκανε τότε δεν μπορεί να τα βάζει με κάτι άλλο παρά μόνο με τον ίδιο του τον εαυτό.

Στον Απόλλωνα το βλέπουν πως χάθηκε μόνο μια μάχη. Αγωνιστικές υπάρχουν μέχρι το τέλος και είναι η ώρα που οι γαλάζιοι θα πρέπει να δουν μπροστά. Χρωστούν ακόμη δυο παιχνίδι που να καταφέρουν να πάρουν τις νίκες τότε θα μιλάμε διαφορετικά. Για την ώρα με την ισοπαλία τους βρίσκονται στην 4η θέση με 40 τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα