Τυχερή και άτυχη…συνεχίζει

Η Ανόρθωση έφυγε από ακόμη ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα χωρίς να δεχθεί την ήττα. Το 1-1 κόντρα στους γαλάζιους της Λεμεσού στην τελική κρίνεται ικανοποιητικό αν και μπορούσε η Κυρία του Λέβι να καθάριζε τον αγώνα από νωρίς στο β’ μέρος με την κλασική ευκαιρία του Βικτόρ.

Αφού δεν το έκανε έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κάνει το δικό του παιχνίδι να ισοφαρίσει το ντέρμπι και να χάνει τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη για να πάρει τη νίκη. Από τη μια η Ανόρθωση μπορεί να νιώθει τυχερή που δεν έχασε τον αγώνα από την άλλη άτυχη αφού δεν τον καθάρισε εκεί που μπορούσε.

Ακόμη και έτσι η ομάδα του Λέβι δεν έχασε σε ένα ντέρμπι. Δείχνει ομάδα που δεν πανικοβάλλεται στα δύσκολα και κρατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα όταν ο αγώνας δεν είναι με το μέρος της.

Η Ανόρθωση είναι στα ψηλά της βαθμολογίας. Έβγαλε ακόμη ένα ντέρμπι είναι μέσα στους στόχους της και συνεχίζει. Στόχος , μεγάλος στόχος η έξοδος στην Ευρώπη και σ΄’ αυτόν έχουν στρέψει όλοι την προσοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα