Τα δεδομένα με Κανέ!

Η ιστοσελίδα Sportdog με κείμενό της αναφέρεται στους δανεικούς του Ολυμπιακού Πειραιώς, λέγοντας ότι ο Μαμαντού Κανέ δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι.

Αυτόν θα διαδεχτεί ο Χόλαντ το 2024!

Αναλυτικά:

«Εκκαθάριση που θα φέρει τεράστια κέρδη στο Λιμάνι! Το Sportdog παρουσιάζει τα δεδομένα για τους 6 δανεικούς του Ολυμπιακού,

οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να βρίσκονται στου Ρέντη με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ανεξάρτητα από το πώς θα καταλήξει φέτος η χρονιά, το βέβαιο είναι ότι το προσεχές καλοκαίρι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Από τον πάγκο μέχρι τους παίκτες. Ωστόσο πρέπει, επιτέλους, να απαλλαγεί η ΠΑΕ από το τόσο μεγάλο ρόστερ και τα πάρα πολλά ενεργά συμβόλαια που έχει φορτωθεί.

Ήδη, αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν φύγει δανεικοί, με το μέλλον τους να κρίνεται με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας στους Ερυθρόλευκους. Το Sportdog παρουσιάζει λοιπόν τα δεδομένα για τους 6 δανεικούς του Ολυμπιακού. Τι κάνουν στις ομάδες τους και ποιες οι πιθανότητες να επιστρέψουν στου Ρέντη.

Μαμαντού Κανέ: Όπως συνέβη και με τον Ζινγκερνάγκελ, έτσι και ο Μαμαντού Κανέ αποχώρησε ως δανεικός με την απομάκρυνση του Μαρτίνς από τον πάγκο. Προορισμός του ήταν η Πάφος στην Κύπρο, με την οποία κάνει γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 2 γκολ μέχρι τώρα. Στον Ολυμπιακό μέλλον ο χαφ από τη Γουινέα δεν πρόκειται να έχει, γι’ αυτό αν δεν προχωρήσει ιδανικά η πώλησή του, τότε θα βρεθεί ομάδα για να φύγει ξανά δανεικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανέ,kane