Τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα - Ενημέρωση ενόψει Δόξας

Ο Απόλλωνας με ανάρτηση ενημέρωσε για το πως άρχισε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Αναλυτικά:

''Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (18/11) άρχισε την προετοιμασία της η ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακαρείο.

Στο αγωνιστικό μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος ολοκλήρωσε τις διεθνείς του υποχρεώσεις, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης πλην των Βαλεντίν Ρομπέρζ και Πέτρου Ψύχα οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό. Ο Γάλλος δεν υπολογίζεται για τον

αγώνα της Δευτέρας (25/11).

Απόντες από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Αττίλα Σάλαϊ, Εμίλιο Ενσούε, Ντάνιελ Καρ και Βαχίντ Σελίμοβιτς οι οποίοι απουσιάζουν για τους αγώνες των χωρών τους.

Τις επόμενες ημέρες το Κολόσσι θα «γεμίσει» και πάλι καθώς θα επιστρέψουν όλοι διεθνείς με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να κάνει την αρχή την Τετάρτη (20/11). Οι Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Αττίλα Σάλαϊ και Ντάνιελ Καρ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Πέμπτη (21/11) ενώ τελευταίος θα επιστρέψει και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Εμίλιο Ενσούε την Παρασκευή (22/11).

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ''.

Keywords
Τυχαία Θέματα