Αζάρ: ''Γιορτή κόντρα στην Κύπρο...''

Ο Έντεν Αζάρ μίλησε σήμερα (18/11) για τον αυριανό αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Κύπρο που θα γίνει στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Αναλυτικά όσα είπε ο σταρ των Βέλγων:

''Είναι ένας αγώνας γιορτή για μας, κόντρα στην Κύπρο.

Η πρόκριση έχει επιτευχθεί εδώ και πολλή καιρό. Θέλουμε να κάνουμε ένα ιστορικό ρεκόρ, παίρνοντας και τους 30 βαθμούς.  Αυτός είναι στόχος μας''.  

Για το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις με την Εθνική από ό,τι στην Ρεάλ Μαδρίτης και δέχεται κριτική γι’ αυτό είπε:  ''Έχω περισσότερη εμπειρία αγωνιζόμενος με την Εθνική από ό,τι με την Ρεάλ. Γνωρίζω καλύτερα τους παίχτες από ό,τι στην Ρεάλ. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο. Η βάση της ομάδας παρέμεινε  η ίδια, αλλά οι αυτοματισμοί έρχονται στην πορεία.  Προπονούμαστε σκληρά''.  

Για το αν η Εθνική έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παγκόσμιο κύπελλο και αν τώρα είναι έτοιμη για το κάτι παραπάνω είπε:  "Αυτό εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αν κάνουμε το απόλυτο είμαστε καλύτεροι από ποτέ. Έχει προστεθεί ακόμη ένας χρόνος εμπειρίας σε μας. Υπάρχουν, επίσης, νεότεροι παίκτες που έρχονται να πιέσουν για την θέση τους. Ιδιαίτερα πνευματικά έχουμε ωριμάσει . Αρχίζουμε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε. Αυτό έρχεται αυτόματα όταν παίζεις με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αν θέλουμε πραγματικά να βελτιωθούμε, είναι ιδιαίτερα καλό να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε κάθε αντίπαλο. Όσο περισσότερες όψεις ενός παιχνιδιού μπορούμε να παίξουμε, τόσο περισσότερα όπλα θα έχουμε. Τώρα, προσπαθούμε να μάθουμε αυτά τα πράγματα. Έχουμε έξι μήνες μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η πρόθεσή μας είναι να μπορέσουμε να αρχίζουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα με όπλα ".

Για το αν έχει θέλει να συναντήσει την Γαλλία για να πάρει το Βέλγιο ρεβάνς, είπε: ''Ελπίζω για έναν αγώνα εναντίον τους στα τελικά στάδια του τουρνουά. Θα πέρασαν δύο χρόνια από τότε που χάσαμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα απογοητευμένοι για το πώς πήγαμε τότε. Θα ήταν χαρά να παίξουμε εναντίον τους και να πάρουμε εκδίκηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα