Γέμισαν οι παραλίες - «Ήρθαμε από Λευκωσία γιατι δεν αντέχαμε» (VID)

Αν και βρισκόμαστε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιόδου, οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα, οδήγησαν χιλιάδες πολίτες στα παράλια, για λίγες ανάσες δροσιάς.

Ο υδράργυρος, άγγιξε ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα οι παραλίες να γεμίσουν από μικρούς και μεγάλους.  

Την τιμητική τους είχαν, φυσικά, οι μοναδικές παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. «Κάνει πάρα πολύ ζέστη, έχει ήλιο, για αυτό ήρθαμε στη θάλασσα να δροσιστούμε, να κάνουμε μπάνιο, να παίξουμε», ανέφερε μικρή η μικρή μας φίλη». 

Διαβάστε ακόμη:

Καμίνι σήμερα η Κύπρος – Σκαρφαλώνει στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία


Συμπολίτες μας από κάθε γωνιά της Κύπρου επέλεξαν να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα με τις μοναδικές παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Από την στιγμή που δεν είμαστε στη Λευκωσία περνούμε τέλεια. Ο καιρός εν καλός, νομίζω έχει 33-34 βαθμούς», ανέφερε παραθεριστής.

«Ήρθαμε από την Λευκωσία γιατί εν πολλή πυρά και δεν αντέχαμε», σημείωσε ακόμη ένας παρευρισκόμενος στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ.

Μπορεί να μένουν λίγα εικοσιτετράωρα για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και η απώλεια της Ρωσικής αγοράς να είναι αισθητή αλλά πολλοί είναι οι ξένοι επισκέπτες που προτίμησαν το νησί μας για τις διακοπές τους.  

Τουρίστρια από την Ουγγαρία ανέφερε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ότι της αρέσει πολύ η Αγία Νάπα. «Αυτή είναι μια όμορφη παραλία, έχει όμορφο καιρό. Το επιλέγουμε λόγω του μωρού, αυτή η παραλία είναι πραγματικά τέλεια για αυτόν».

«Είμαστε εδώ στην Κύπρο με 4 ακόμα φίλους, χωρίς οικογένεια, χωρίς σύζυγο χωρίς παιδιά και απολαμβάνουμε τον καιρό και την παραλία και τόσα όμορφα μέρη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», ανέφερε ακόμη μια τουρίστρια που βρίσκεται στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές.

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής. Περίπου ίδια εικόνα παρουσιάζει και ο Πρωταράς.

Τα επόμενα Σαββατοκύριακα η κίνηση αναμένεται πιο αυξημένη  και οι θερμοκρασίες ακόμα πιο υψηλές. Για όσους πρόκειται να επιλέξουν Αγία Νάπα και Πρωταρά πρέπει να φροντίσουν από νωρίς για τα απαραίτητα προς αποφυγήν ταλαιπωρίας κυρίως για την… μάχη της ξαπλώστρας.

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα