Τα 10 παιχνίδια που χάνει ο Φαμπιάνο και ο (άκρως) σημαντικός αστερίσκος

Φαμπιάνο... τέλος για το 2021. Ο τραυματισμός στον ώμο που αποκόμισε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βασιλεία (1-1) θα τον αφήσει εκτός υποχρεώσεων της Ομόνοιας για το υπόλοιπο του έτους.

Αυτό τεκμαίρεται από την επίσημη ανακοίνωση-ενημέρωση της πρωταθλήτριας γαι τον βασικό της πορτιέρε, ο οποίος θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε κατόπιν σειράς ιατρικών εξετάσεων και εκτίμησης του προσωπικού ιατρού του ποδοσφαιριστή.

Η εκτίμηση των ιθυνόντων κάνει λόγο για ένα διάστημα απουσίας σχεδόν

δύο μηνών, συνεπώς κατά τη διάρκειά του ο Φαμπιάνο θα λείψει από τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

21.11 Ομόνοια - Άρης

25.11 Καραμπάχ - Ομόνοια (Κόνφερενς Λιγκ)

29.11 ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια

05.12 ΑΕΛ - Ομόνοια

09.12 Ομόνοια - Καϊράτ (Κόνφερενς Λιγκ)

13.12 Ομόνοια - ΑΕΚ

19.12 Δόξα - Ομόνοια

22.12 Ομόνοια - ΑΕΛ

03.01 Πάφος - Ομόνοια

08.01 Ομόνοια - Ολυμπιακός

Στην υπόθεση, ωστόσο, υπάρχει και ένας σημαντικός αστερίσκος. Πρόκειται για την τελευταία πρόταση στην επίσημη ενημέρωση που αρχίζει ως εξής «εάν όλα εξελιχθούν ομαλά».

Αυτό, δηλαδή, είναι το ευκταίο και πλέον αισιόδοξο σενάριο. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο χρόνος αποθεραπείας του Φαμπιάνο να επεκταθεί και πέραν των δύο μηνών ή, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Γιάννη Κούσουλου, να αποδειχθεί ότι το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος θα λείψει ακόμη περισσότερο από την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα