Συζήτηση με θέμα: «Η προστασία των δημοσιογράφων, προστασία της δημοκρατίας»

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Η προστασία των δημοσιογράφων, προστασία της δημοκρατίας», τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 9:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο Θεόφιλος Γεωργιάδης του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, στο πλαίσιο της εκστρατείας  ενημέρωσης «Journalists Matter».

Ομιλητές θα είναι ο Patrick Penninckx, επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνίας της Πληροφορίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Matthew Caruana Galizia, δημοσιογράφος, διευθυντής του “The Daphne Caruana Galizia Foundation” και

γιος της δολοφονηθείσας δημοσιογράφου Daphne Caruana Galizia, και ο Herman Grech, αρχισυντάκτης της “Times of Malta” και σκηνοθέτης της παράστασης «They Blew Her Up». Τη συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά, θα συντονίζει η Αλίκη Στυλιανού, Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Η εκστρατεία «Journalists Matter» αποτελεί μέρος της ομώνυμης εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία και την ασφάλεια των δημοσιογράφων, η οποία θα διαρκέσει από το 2023 μέχρι και το 2027.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συζήτηση,syzitisi