Σύσκεψη στο Αρχηγείο για την υπόθεση απαγωγής 10χρονων

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για την αξιολόγηση όλων των στοιχείων, που έχει ενώπιον της η ανακριτική ομάδα σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής των δύο 10χρονων μαθητών από το σχολείο τους στη Λάρνακα.

Στη σύσκεψη θα αναλυθεί από ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και το περιεχόμενο των χθεσινών οπτικογραφημένων συνεντεύξεων, που λήφθηκαν από τους δύο 10χρονους, παρουσία παιδοψυχολόγων.

Το περιεχόμενο των συνεντεύξεων αξιολογείται, προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη πέραν πάσης

αμφιβολίας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται ν' αποτελέσουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων των τεκμηρίων, τα οποία περισυνέλλεξε η Αστυνομία από το διαμέρισμα του 35χρονου, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 35χρονος ενήργησε προσχεδιασμένα, ως προς τη μέθοδο, έχοντας χάρτη οδών της περιοχής, που βρίσκεται το σχολείο, όχι, όμως, και στοχευμένα ως προς τα θύματα.

Η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο νεαρό άτομο, που φαίνεται ότι είχε στενή σχέση με τον 35χρονο, καθώς υπάρχουν καταθέσεις και μαρτυρίες ότι ήταν συχνός επισκέπτης στο διαμέρισμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα