Ασθενής με κορωνοϊό διακομίστηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας

Στους 28 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό οι οποίοι νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 

Από τους 28 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, πέντε άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Σήμερα τα ξημερώματα ένας ασθενής διακομίσθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden

Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 67 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 181 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 ανακοίνωσαν οι αρχές την Τρίτη, από σύνολο 3.589 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως από 392 δείγματα, που λήφθηκαν μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, εντοπίστηκαν 48 κρούσματα, ενώ από 1.813 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εντοπίστηκαν 113 κρούσματα.

Επίσης, σημειώνει ότι από 187 δείγματα που λήφθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, εντοπίστηκαν 8 κρούσματα, από 193 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, εντοπίστηκαν 7 κρούσματα και από 891 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, εντοπίστηκαν 5 κρούσματα.

Διαβάστε επίσης:

Το βίντεο της κόρης του Κωστρίκη για τη χρήση μάσκας (vid)

Αξιωματούχος ΕΕ: Δεν θα φτάσουν για όλους τα εμβόλια μέχρι το 2022

181 νέα κρούσματα κορωνοϊού-Από ιδιωτική πρωτοβουλία τα 113

Keywords
Τυχαία Θέματα