Συνεργατισμός - Άριστοι των Αρίστων

Εβάλαν τους αλουπούς να γλέπουν τες όρνιθες!!!

Συγχαρητήρια κύριε Νικόλα Χατζηγιάννη και στενοί αυτού άριστοι των αρίστων, και επιτυχημένοι συνεργάτες, που τον στηρίζατε για 5 χρόνια και σωτήρες του συνεργατισμού που, επί των ημερών σας, καταποντίστηκε, και μαζί καταστράφηκε και ο φτωχός κόσμος της αγροτιάς και της υπαίθρου, που με αίμα, μόχθο και τις δωρεές τους έφτιαξαν τις δικές τους συνεργατικές !!!

Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό το κατάντημά ;;;

Τι έχετε να πείτε

για το κλείσιμό του, επί των ημερών σας ;;;

Δεν ντρέπεστε να κοιτάζετε στα μάτια τα μέλη του συνεργατισμού και τον αγροτόκοσμο για τα

δισεκατομμύρια που έκαναν φτερά ;;;

Ο υποφαινόμενος μετά από 35 ½ χρόνια υπηρεσίας στο συνεργατικό κίνημα μπορώ να βλέπω στα μάτια τα μέλη του συνεργατισμού, τα οποία υπεραγαπώ και τα σεβόμουνα σε όλη μου τη σταδιοδρομία, αλλά και σήμερα μετά την πρόωρη αφυπηρέτηση μου το 2014 νοιώθω καθημερινά την αγάπη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για μένα !!!

Κοπιάστε άριστοι των αρίστων του συνεργατισμού να επισκεφτούμε οργανωμένα σύνολα, πρώην συνεργατιστές, παππούδες, γιαγιάδες, αγρότες, αγρότισσες, φοιτητές, συνοικισμούς με καταπονημένους πρόσφυγες για να εισπράξετε και εσείς λίγη από την αγάπη τους «λόγω της τεράστιας σας προσφοράς» !!!

Σας προκαλώ κύριε Χατζηγιάννη και στενοί σε αυτόν συνεργάτες και κολλητοί του φίλοι που είχατε άμεση σχέση με τον συνεργατισμό, γιατί για σχεδόν 5 χρόνια αρνείστε να μου πληρώσετε την αποζημίωση του ταμείου προνοίας μου όπως πράξατε για όλους τους αγαπητούς συναδέλφους μου που αφυπηρέτησαν μαζί μου το 2014 από το συνεργατισμό τον οποίο καταφέρατε επί των ημερών σας να αφήσετε να κλείσει ;;;

Τι κρυβόταν πίσω από αυτή την «ιερή πράξη» ;;;

Ξέρεις καλά ότι γνωρίζω τους λόγους όπως και πολλοί άλλοι ακόμα και κάποια πολιτικά πρόσωπα, και όχι μόνον !!!!

Δεν θα αναφερθώ αυτή τη στιγμή σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε. Αναφέρθου εσύ ή οι συνεργάτες σου.

Οι συνεργατιστές «σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται για το αξιόλογο έργο που επιτελέσατε» γι’ αυτό προχωράτε λοιπόν κε Χατζηγιάννη, στενοί φίλοι και συνεργάτες !!!

Για να σας ευκολύνω σας θυμίζω ότι εσείς ο ίδιος και οι συνεργάτες σας μου αναφέρατε επανειλημμένα ότι υπάρχει γνωμάτευση από έγκριτους Νομικούς Συμβούλους για το πιο πάνω θέμα.

Πότε ζητήσατε τη γνωμάτευση που επικαλείστε;;; για ποιο λόγο;;; ποιος ο στόχος ;;;

Ενώ ήταν εν ισχύ το Σχέδιο Εθελούσιας Αποχώρησης το 2014, οι άριστοι και εντιμότατοι διορισθέντες στη ΣΠΕ Στροβόλου, από εσάς και τους κολλητούς σου ζήτησαν και γνωμάτευση κατά πόσο είχαν δικαίωμα να με απολύσουν επικαλούμενοι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ «ΚΥΡΙΟΙ» !!! Το πράξατε και αυτό !!!

Πόσους κοροϊδέψατε κρυβόμενος πίσω από αυτή τη γνωμάτευση, αν όντως υπάρχει ;;;

Προχώρα λοιπόν στη δημοσίευσή τηςς, αφού κρυβόσουν πίσω της εσύ και οι φίλοι σου και πες μας, εφόσον υπάρχει όπως ισχυριζόσουν, και το ανέφερες σε αρκετά άλλα άτομα, αν χρησιμοποιήθηκε για

άλλο συνάδελφο πλην του υποφαινομένου ;;; Ελπίζω να μην επικαλεστείτε ότι την χάσατε !!!

Αν «λόγω φόρτου εργασίας» δεν έχετε χρόνο να το πράξετε οι πιο πάνω αναφερθέντες, να θεωρήσω, πως πέραν από τις μεγάλες σας επιτυχίες συμπράξατε, ενεργώντας μεροληπτικά σε βάρος μου, για να στερήσετε το ψωμί και το μέλλον των παιδιών μου και να με καταστρέψετε οικονομικά όπως μου καταστρέψατε και την υγεία μου !!!

Σύντομα εάν εσείς οι αριστούχοι, δεν πείτε δημοσίως τους λόγους, να είστε βέβαιοι ότι θα δημοσιευτούν από εμένα με κάθε λεπτομέρεια και τεκμηρίωση !!!

Όταν ήσουν Πρόεδρος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας με παρακινούσες επανειλημμένως να προβώ σε αγωγή εναντίον του Διευθυντή της Συνεργατικής κου Μάριου Κληρίδη και μάλιστα με ποινική δίωξη. Για ποιο λόγο ;;; Πες και το λόγο !!!

Σε πόσες μέρες ή μάλλον ώρες θα μου δίνατε το Ταμείο μου Προνοίας που ανήρχετο τότε στο ποσό των €122.000,700, έτσι για να γνωρίζει και ο κόσμος για ποιο ποσό μιλάμε, εάν έπραττα ότι μου ζήτησες !!!

Σημειώνω ότι δεν γνωρίζω και ουδέποτε συνάντησα τον κύριο Μάριο Κληρίδη.

Η αξιοπρέπεια, η τιμιότητα, ο σεβασμός, η εκτίμηση και η καθαρή συνείδηση, είναι πάνω από τα λεφτά άριστοι των αρίστων !!!

Ενημέρωσα άμεσα τον δικηγόρο μου ο οποίος εξεπλάγην για την παρότρυνσή σας όπως και εγώ όταν μου το ζήτησες 2 φορές, για να σε υπενθυμίσω !!!

Ακολούθως την ίδια μέρα ενημέρωσα προσωπικώς κομματικό αξιωματούχο (δικηγόρο) και εξεπλάγην με το τι ζητούσες από εμένα να πράξω εναντίον του κου Μάριου Κληρίδη.

Μάλιστα ο εν λόγω κομματικός αξιωματούχος θυμάμαι πολύ καλά μου είπε κατά λέξη.

«Ο κος Μάριος Κληρίδης είναι ένας έντιμος κύριος και αξιοπρεπέστατος ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία και με αρχές, και αν αδελφέ ο κος Μάριος Κληρίδης για οποιοδήποτε λόγο αποχωρήσει από τον Συνεργατισμό σύντομα ο Συνεργατισμός θα παύσει να υφίσταται» !!! «Να το θυμάσαι αυτό» Έγκριτος, επιφανής και ακεραίου χαρακτήρα Οικονομολόγος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κο Μάριο Κληρίδη όταν του ανέφερα τι με παρότρυνε να κάνω ο τότε «μεγάλος και τρανός» Πρόεδρος της Συνεργατικής Τράπεζας.

Η φράση «Άσσος στο μανίκι» σου θυμίζει κάτι;;; δική σου είναι εξάλλου !!! κε Χατζηγιάννη !!!

Σε επανειλημμένες ερωτήσεις μου στις 3 ή 4 συναντήσεις που είχαμε αν ήταν γνώστης συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο για κάποια θέματα που αφορούσαν το Συνεργατισμό γενικά ποια ήταν η απάντηση σου;; πες την ξανά να την ακούσει και ο κόσμος !!!

Έχετε την εξουσία και κρατάτε και το κρέας και το μαχαίρι !!!

Τώρα σας κάνω πάσα και η μπάλα είναι στα πόδια σας !!!

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, Άριστοι των Αρίστων !!!

Πως ενέργησες κε Χατζηγιάννη με τον κολλητό σου όταν μετά από δημοσίευση στην ιστοσελίδα της

Συνεργατικής Τράπεζας για μία καθ’ όλα νομότυπη θέση Λειτουργού Συμμόρφωσης, μόλις είδατε όπως πράττατε με τον κολλητό σου σε όλες τις περιπτώσεις, ότι στο short list μετά από δύο interviews υπήρχε άτομο με το επίθετο Χρυσάνθου, απόφοιτος του GCE School, όχι του English School, δικηγόρος !!!!

Δημοσιεύσετε την επιστολή ή το email που στείλατε σε 24 ώρες στον Προϊστάμενο του Τμήματος για ακύρωση της εν λόγω θέσης και για ποιους λόγους !!!

Δημοσιεύσετε ακόμη το Σχέδιο Υπηρεσίας και τη μισθοδοσία για να μην νομίσουν κάποιοι ότι επρόκειτο για καμία ψηλή θέση με ψηλό μισθό !!! Εξάλλου γι’ αυτές τις ψηλές θέσεις, τις προσλήψεις τις κάνατε με τον κολλητό σου «με τον γνωστό αδιάβλητο τρόπο» και γνωρίζει ο

Κυπριακός λαός «όπως τα επιβεβαίωσε και ο Γενικός Ελεγκτής !!! »

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Αν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ !!!

Πόσες φορές επικαλέστηκες τον εντιμότατο Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας στις συναντήσεις μας και πως εκφραζόσουν για ένα αξιωματούχο καθ΄ όλα έντιμο και αξιοπρεπέστατο τον οποίο εγώ δεν γνωρίζω, απλά παρακολουθώ το αξιόλογο έργο που επιτελεί και αναγνωρίζει ολόκληρος ο Κυπριακός λαός !!!

Αξιότιμοι Αρχηγοί Πολιτικών Κομμάτων, Αξιότιμοι Βουλευτές, Αξιότιμε Γενικέ Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, αν και δεν γνωρίζω τα σχέδια υπηρεσίας για υψηλές θέσεις, πιστεύω ακράδαντα ότι γι’ αυτές τις θέσεις πρέπει το σχέδιο υπηρεσίας, απαραίτητα, να προνοεί και IQ test.

Προς πληροφόρηση όλων σας, εδώ και 3 χρόνια δεν είχα καμιά επαφή με το εν λόγω πρόσωπο, τους κολλητούς του, φίλους και στενούς συνεργάτες, εφόσον ήμουν πέραν πάσης αμφιβολίας σίγουρος, που οδηγούσαν το συνεργατικό κίνημα για το οποίον ενημερώθηκαν και άλλα σημαντικά πρόσωπα από εμένα, όχι μόνο μια φορά !!!

Οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης του Συνεργατισμού από τον καλό «καραβοκύρη» με την αμέριστη στήριξη του κολλητού του, έλεγα ότι ο Συνεργατισμός θα ξεπουλιώταν στην εικονική τιμή τους ενός ευρώ !!! Δυστυχώς έπεσα έξω και απολογούμαι !!!

Σε διάφορες αναρτήσεις που προέβαιναν κάποιοι κατά καιρούς στο facebook, αναφορικά με το συνεργατισμό, μπορείτε να ανατρέξετε στα σχόλιά μου για το εν λόγω θέμα !!!

Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε εάν και εφόσον ο κος Χατζηγιάννης και οι στενοί του συνεργάτες αμφισβητήσουν έστω και μια λέξη από τα όσα δημοσιοποιώ !!!

Έχετε μια ολόκληρη εβδομάδα να συσκεφθείτε, άριστοι των αρίστων και να απαντήσετε στα γραφόμενά μου όχι μόνο σε μένα αλλά και στα μέλη του συνεργατισμού και του Κυπριακού λαού που τυγχάνετε της μεγάλης «εκτίμησης και σεβασμού» !!!

*Ο Γιώργος Χρυσάνθου είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Στροβόλου

Tα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα