Συνεργασία CIM με Columbia Shipman. & Tototheo Maritime

Στρατηγική Συνεργασία Κορυφής για το καινοτόμο πρόγραμμα «MBA Shipping»

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με μια από δύο κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο:

Columbia Shipmanagement &Tototheo Maritime.

Η εν λόγω στρατηγική συνεργασία αφορά το πρόγραμμα «MBA with Shipping, (14 Months FT / 24 Months PT)» που προσφέρει το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School στην Λεμεσό. Είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του είδους του που προσφέρεται στην Κύπρο και έχει αξιολογηθεί από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας, επιβεβαιώνοντας των πρωτοποριακό χαρακτήρα του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Τα μαθήματα παραδίδονται τόσο από διακεκριμένους καθηγητές του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School όσο και τους επισκέπτες καθηγητές διεθνούς φήμης από τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση μεταξύ άλλων σε:

Διαλέξεις από ειδήμονες από τις 3 ΕταιρείεςΥλικό, Τεχνολογία και Τεχνογνωσία από τις 3 ΕταιρείεςΠρογράμματα κατάρτισηςΒραβεία για πρωτεύσαντεςΔιενέργεια της Διατριβής τους στις 3 Εταιρείες

Εκ μέρους της Columbia Shipmanagement, ο κ. Φοίβος Βάκης αναφέρει σχετικά με την στρατηγική συνεργασία: «Η εταιρεία μας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στο νήσι και θεωρούμε χρέος όπως συμβάλουμε στην ναυτιλιακή βιομηχανία με ενεργείες οι οποίες έχουν στόχο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.»

Εκ μέρους της Tototheo Maritime, η κ. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου αναφέρει σχετικά με την στρατηγική συνεργασία: «Είναι αναμφίβολο το πόσο σημαντικό είναι το ανθρώπινο δυναμικό για έναν οργανισμό. Είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν το πόσο ανταγωνιστική είναι μία εταιρεία. Μέσα από τη συνεργασία μας με το CIM προσδοκούμε να συμβάλουμε στην εξέλιξη του κλάδου αυτού.»

Η στρατηγική συνεργασία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του ακαδημαϊκού κόσμου με τις επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα