Συνέντευξη Αποστολάκη:Ο ρόλος του Ουζουνίδη και τα όνειρα του στον ΑΠΟΕΛ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ,ο Κώστας Αποστολάκης αφήνει τον Παναθηναϊκό και έρχεται στο νησί μας για να αγωνιστεί στους γαλαζοκίτρινους.Ο νεαρός μπακ σε συνέντευξη του στην ελληνική ιστοσελίδα «sdna.gr» μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αποστολάκη:

Πότε έκανες τις πρώτες σου προπονήσεις με την πρώτη ομάδα;

«Τον Μάρτιο

του 2018 ο κ. Ουζουνίδης με τον κ. Κόλα με επέλεξαν και έκανα τις πρώτες μου προπονήσεις. Το συναίσθημα να κάνεις προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν απίστευτο. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Σκεφτόμουν ότι παίζω σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα, στον οποίον έπαιξε και ο πατέρας μου. Μάλιστα την χρονιά εκείνη πήγα και σε κάποιες αποστολές, αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του με ανέβασαν στην πρώτη ομάδα και μου έδωσαν την ευκαιρία».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ο προπονητής που σε ανέβασε στην πρώτη ομάδα όπως είπες. Θυμάσαι κάτι που να σου είπε τότε κατ΄ ιδίαν  που να σου έχει μείνει χαραγμένο;

«Ο κ. Ουζουνίδης επέμενε να δουλεύω έξτρα μετά την προπόνηση σε κάποια κομμάτια που χρειαζόμουνα βελτίωση. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό. Επίσης ήταν σημαντικό ότι με έκανε να νιώθω ότι είμαι ενεργό μέλος της ομάδας. Μου έδινε το ερέθισμα ή αλλιώς το παραπάνω κίνητρο για να προσπαθήσω»

Θέλω να σε πάω σε ένα άλλο κομμάτι που αφορά τις συζητήσεις που έκανες με την ομάδα για την παραμονή σου. Πότε έκανες τις πρώτες επαφές σου;

«Απ΄ ότι θυμάμαι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις που αφορούσαν την ανανέωση του συμβολαίου μου. Τότε μου έγινε μια πρόταση, η οποία θεώρησα ότι δεν με ικανοποιεί. Μετά το Δεκέμβριο δεν υπήρχε κάποια άλλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Μετά μου ήρθαν διάφορες προτάσεις από το εξωτερικό και από το ΑΠΟΕΛ».

Είχες κάποια επαφή με τον Τσάβι Ρόκα εσύ απευθείας για το θέμα της ανανέωσης;

«Όχι εγώ δεν είχα άμεση επαφή. Αυτά τα είχαν αναλάβει άλλοι. Εγώ μίλησα με τον κ. Δώνη και του είπα και τη δική μου πλευρά σε όλο αυτό το θέμα. Ο κόουτς με πίστευε και η αλήθεια είναι ότι επιθυμούσε την παραμονή μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόουτς».

Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΑΠΟΕΛ;

«Με το που είδα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ πείστηκα ότι πρέπει να συνεχίσω εκεί. Όχι μόνο από θέμα οικονομικής άποψης, αλλά γενικότερα το πλάνο που μου έδειξαν μου άρεσε πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Παίζει στην Ευρώπη, παίρνει τίτλους και έχει φοβερό κόσμο. Η καλύτερη για να κάνω μια καριέρα και να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση είναι  ο ΑΠΟΕΛ. Ένιωσα ότι με πιστεύουνε και γι΄ αυτό έκανα αυτή την κίνηση».

Ο πατέρας σου τι συμβουλή σου έδωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Ο πατέρας μου το μόνο που μου είπε είναι να κάνω ότι λέει η καρδιά μου. Να κάνω αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Εγώ λοιπόν έπραξα αυτό που είναι καλύτερο για την καριέρα μου, δηλαδή να πάω στο ΑΠΟΕΛ».

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου;

«Σίγουρα έπαιξε διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια φυσικά ο Γιώργος Δώνης μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Είναι σημαντικό ότι στον ΑΠΟΕΛ θα δω γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία έχω ξαναδουλέψει και ξέρω ότι κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξανασυναντήσω ανθρώπους που έχω ξανασυνεργαστεί».

Πέρα από τον ΑΠΟΕΛ είχες άλλες προτάσεις;

«Είχα προτάσεις από Αυστρία , Σκωτία και από την Ουγγαρία πέρα από το ΑΠΟΕΛ».

Στην απόφαση σου έπαιξε ρόλο ότι η Κύπρος είναι σαν να είσαι  στην Ελλάδα;

«Εγώ θεωρώ ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι ένας ελληνικός σύλλογος και για μένα είναι σαν να πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη η Κύπρος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έρθει μια τέτοια πρόταση. Το ΑΠΟΕΛ ενδιαφερόταν για μένα πριν παίξω τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό φέτος».

Ποια είναι τα όνειρα που έχεις από δω και πέρα ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ;

«Θέλω και πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον ΑΠΟΕΛ. Θα κάνω τα πάντα για αρπάξω από τα… μαλλιά τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Θέλω να κάνω βήματα μπροστά στην καριέρα μου και να κατακτήσω ένα τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης θέλω να δείξω σε όλους ότι αξίζω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνέντευξη Αποστολάκη Ο, Ουζουνίδη, ΑΠΟΕΛ,synentefxi apostolaki o, ouzounidi, apoel