Συνελήφθη 23χρονος για την άγρια δολοφονία Κύπριου στη Βρετανία (pic)

Συνελήφθη ένας άντρας για την άγρια δολοφονία του 37χρονου Κύπριου, Πήτερ Πέτρου στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, για τη δολοφονία του Κύπριου συνελήφθη ο 23χρονος  Chihab Saleh. Τον 23χρονο βαραίνουν κατηγορίες δολοφονίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.  

Ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση και θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος είχε εμπλακεί σε καυγά με έναν άλλο άντρα έξω από γνωστό εστιατόριο στην

συγκεκριμένη περιοχή. Ο άντρας διέφυγε από την σκηνή πριν φτάσει η αστυνομία.

Η αδερφή του Πήτερ ανέφερε: «Είναι ο δεύτερος φόνος για τον οποίο εμείς ως οικογένεια υποφέρουμε. Η αδερφή μας, Tracy Meade, επίσης δολοφονήθηκε το 1992 και κανείς δεν έχει καταδικαστεί. Ως οικογένεια είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγωδία ξανά, ειδικά όταν ο δράστης δεν έχει συλληφθεί».

Σύμφωνα με τον ερευνητή της υπόθεσης, Darren Jones, «αυτή η ανούσια δολοφονία άφησε την οικογένεια του Πήτερ με μια αδιανόητη απώλεια. Περνάνε μια κόλαση και η ομάδα μου και εγώ διενεργούμε εντατικές εξετάσεις για να δούμε τι έγινε. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε ενώπιον δικαιοσύνης τους υπεύθυνους. Απευθύνω κάλεσμα σε οποιοδήποτε γνωρίζει ή άκουσε κάτι για την δολοφονία να σκεφτεί τι νιώθει η οικογένεια του Πίτερ. Καμιά οικογένεια δεν αξίζει να περνάει αυτό που περνάνε τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα