Συνεχίζονται και αύριο οι μεμονωμένες βροχές

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά, όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς

στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά δυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά στα νότια παράλια ισχυροί και παροδικά τοπικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, για να ανέλθει σε επίπεδα ψηλότερα των μέσων κλιματολογικών τιμών. Τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα