Συνεχίζει το κυνήγι της Σίτι η Άρσεναλ

Η υπερπροσπάθεια στο Μονακό μπορεί να μην είχε αποτέλεσμα, ωστόσο η Άρσεναλ δεν μείωσε τη διαφόρα της απο την 2η θέση και έφτασε στην 6η σερί νίκη πρωταθλήματος με το 2-1 επί της Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των "κανονιέρηδων" και έφτασε τα 9 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με συνέπεια οι Λονδρέζοι να παραμείνουν έναν πόντο πίσω από τη Σίτι στη μάχη της 2ης θέσης.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να θέλουν

πιο πολύ το παιχνίδι, απέναντι στις "καρακάξες" που δεν έδειχναν να έχουν κάποιον ιδιαίτερο στόχο για τη σεζόν.Στο 24ο λεπτό, ο Σάντι Καθόρλα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο γόνατο και κατέληξε στα δίχτυα του Τιμ Κρουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ισπανός εκτέλεσε κόρνερ, ο Γάλλος νίκησε τον Μάικ Γουίλιαμσον και έφτασε τα 17 φετινά τέρματα. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν με ιδιαίτερο στόμφο, έχοντας εκτός τον Παπίς Σισέ και με τον προπονητή τους, Τζον Κάρβερ, να κάνει λόγο για "εκκαθάριση" το προσεχές καλοκαίρι. Το γκολ του Μουσά Σισοκό δεν μετέβαλε το κλίμα και πλην μιας ευκαιρίας του Ρεμί Καμπελά, η Νιούκαστλ δεν απέφυγε την ήττα, με τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν από το ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα