Συνάντηση Υπ. Μεταφορών με μέλη Λέσχης Μοτοσυκλέτας στη Λεμεσό

Συνάντηση με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia, πραγματοποίησε σήμερα στη Λεμεσό ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, κατά την οποία αποφασίστηκε να αναληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η διαρκής επιμόρφωση των μοτοσικλετιστών και η επιδότηση για αγορά κράνους.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που μεταδίδει το ΓΤΠ, η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο εξαγγελθείσας πρωτοβουλίας του Υπουργού για ενίσχυση των μέτρων, δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών.

Μέσα

από τις κατ’ ιδίαν επαφές του με τα οργανωμένα σύνολα των μοτοσικλετιστών, αναφέρεται, ο κ. Καρούσος έχει εγκαινιάσει απευθείας διαύλους επικοινωνίας με απώτερο σκοπό να ακούσει τόσο τα προβλήματα όσο και τις εισηγήσεις των μοτοσικλετιστών.

Ο κ. Καρούσος "υπογράμμισε στα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia ότι πρέπει να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος και μία στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της Λέσχης και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καθότι ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας".

Απευθυνόμενος στα μέλη της Λέσης, είπε, «εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους ποια μέτρα και ποιες δράσεις θα ήταν καλό να υλοποιηθούν τα οποία θα έχουν ως στόχο την προστασία σας ως χρήστες του οδικού δικτύου». 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophovia, ευχαρίστησαν τον Υπουργό Μεταφορών για την πρωτοβουλία που έχει λάβει και τον ενημέρωσαν για το έργο και τις δράσεις της Λέσχης.

Τέλος, ο κ. Καρουσός και τα μέλη της Λέσχης συζήτησαν διάφορες εισηγήσεις και αποφασίστηκε να αναληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες όπως η διαρκής επιμόρφωση των μοτοσικλετιστών και η επιδότηση για αγορά κράνους.

Διαβάστε επίσης 

Στις εγκαταστάσεις σουηδικού ροκ συγκροτήματος στη Λεμεσό, ο Καρούσος

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα