Συνάντηση ΟΣΙΚΑ με Υπ.Εργασίας για την εξεύρεση προσωπικού

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής -ΟΣΙΚΑ- συναντήθηκε χθες στη Λευκωσία με την Υπουργό Εργασίας, για συντονισμό των ενεργειών τους με σκοπό την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των κέντρων αναψυχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αρχικά, η ΟΣΙΚΑ παρακάθισε σε σύσκεψη των μελών του ΔΣ, που απαρτίζεται κυρίως από νεαρά άτομα, και εξέτασε τα προβλήματα της επισιτιστικής βιομηχανίας, με κυριότερο αυτό της εξεύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις τους.

Το θέμα εξετάστηκε εκτενώς σε σύσκεψη που ακολούθησε στο Υπουργείο Εργασίας με την Υπουργό

Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου, ανέφερε πως η κ. Αιμιλιανίδου επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στο θέμα του προσωπικού και κάλεσε τους αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου της να εξετάσουν άμεσα το θέμα και το σημαντικότερο, να βρουν λύσεις.
Δεν θα κλείσουμε αυτές τις επιχειρήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού, είπε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει η ανακοίνωση, την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινούν επαφές με υποεπιτροπή της ΟΣΙΚΑ και του Υπουργείου Εργασίας, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του προσωπικού.

Η κ. Αιμιλιανίδου, κατανοώντας το πρόβλημα, αναφέρει ο κ. Θρασυβούλου στη γραπτή του ανακοίνωση, είπε ότι μέσα από τις ανάλογες ενέργειες του Υπουργείου της και τη συνεργασία των επιχειρηματιών του κλάδου της επισιτιστικής βιομηχανίας, το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Το ΔΣ της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής -ΟΣΙΚΑ-, με πρόεδρο τον Νεόφυτο Θρασυβούλου και μέλη από την Πάφο, το Παραλίμνι, την Αγία Νάπα και τη Λάρνακα, εξέφρασε, τέλος, την ικανοποίησή του μετά το πέρας της συνάντησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα