Ο Άδωνις παραδέχεται παροχές σε Novartis χωρίς να το καταλάβει (video)

Μάλλον έχει «βραχυκυκλώσει» από τις συνεχόμενες συνεντεύξεις που δίνει εδώ και μέρες και δεν αντιλαμβάνεται ούτε τις ίδιες του τις γκάφες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι «μαρτυρά και χωρίς ξύλο» αφού στο πλαίσιο συνέντευξής του στην εκπομπή Checkpoint του ALPHA και τη Γιάννα Παπαδάκου θέλοντας να διαψεύσει τις κατηγορίες περί εξασφάλισης στη Novartis

65 εκατ. ευρώ, μάλλον έκανε αυτό που δεν ήθελε. Τις επιβεβαίωσε.

«Εδώ στο προσωπικό μου αρχείο έχω όλες τις πληρωμές από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και το 2015 ανά μήνα σε όλες τις φαρμακευτικές και έχω και τη Novartis. Στην αρχή λέει πως η μεγαλύτερη πληρωμή επί των δικών του ημερών είναι τον Δεκέμβριο του 2013, 23 εκατομμύρια ευρώ…», λέει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, προσπαθώντας να τεκμηριώσει πως η Novartis δεν είχε πάρει 65 εκατομμύρια ευρώ επί υπουργίας του, όπως καταθέτει στη δικογραφία προστατευόμενη μάρτυρας.

Και αφού απαριθμεί μία προς μία τις καταβολές επί προηγούμενων και επόμενων υπουργών καταλήγει: “Πού είναι τα 65 εκατομμύρια;”, για να απαντήσει αμέσως μετά μόνος του: Τον Ιούλιο πήρε 11 εκατ. Τον Αύγουστο 202 χιλιάδες. Τον Σεπτέμβριο πήρε 8 εκατ. Τον Οκτώβριο πήρε 9 εκατ. Τον Νοέμβριο πήρε 13 εκατ. και τον Δεκέμβριο πήρε 23 εκατ.

Μαντέψτε πόσο κάνουν αυτά τα νούμερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα