Συνάντηση ΟΣΙΚΑ και Υπουργού Μεταφορών με θέμα τις πτήσεις

Με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών &Έργων Γιάννη Καρούσο συναντήθηκε την Τρίτη  αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως στο πλαίσιο της συνάντησης  εξετάστηκαν τα θέματα αναβάθμισης αρχαιολογικών χώρων, η προώθηση διαφόρων έργων υποδομής αλλά και η συνέχιση αυξημένου αριθμού  πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σχετικά με το θέμα των πτήσεων, ο κ. Θρασυβούλου τόνισε ότι, ο Υπουργός τους διαβεβαίωσε πως

αυτές θα συνεχιστούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι τέλος του χρόνου, γεγονός που, όπως είπε, τους  ικανοποιεί.  Πρόσθεσε ακόμη, πως  ο Υπουργός έχει καλέσει και νέες αεροπορικές εταιρείες  να πετούν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου αλλά και στις υφιστάμενες να επεκτείνουν το πτητικό τους πρόγραμμα .

Ο κ.  Θρασυβούλου εκτίμησε  πως, αφού ο αυξημένος αριθμός πτήσεων θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του χρόνου, επιβάλλεται η κυβέρνηση να συνεχίσει να στηρίζει με τα ειδικά σχέδια τα κέντρα αναψυχής, για να μπορέσουν να παραμείνουν σε λειτουργία και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Είπε τέλος πως η ΟΣΙΚΑ πληροφορήθηκε πως και το  Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένεται να επεκτείνει την επιχορήγηση κόστους διαμονής μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση ΟΣΙΚΑ, Υπουργού Μεταφορών,synantisi osika, ypourgou metaforon