Συνάντηση Λακκοτρύπη με ΔΣ Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού

Το έργο που έχει επιτελέσει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρου Τουρισμού τα τελευταία 11 χρόνια, όπως και διάφορες προτάσεις συνεργασίας και ανάπτυξης για το μέλλον του κυπριακού τουρισμού, παρουσίασε χθες στον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλιππος Δρουσιώτης.

Ο κ. Λακκοτρύπης είχε χθες συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού, η οποία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου, έγινε σε ένα πολύ θετικό και φιλικό κλίμα.

Ο Υπουργός Ενέργειας, αφού αναγνώρισε

τόσο το έργο του Συνδέσμου όσο και την αναγκαιότητα της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης, δήλωσε -σύμφωνα με την ανακοίνωση- την ανάγκη ο Σύνδεσμος να συνεχίσει με το ίδιο σθένος να επιτελεί το έργο του, και ότι έχουν παρθεί σημαντικές αποφάσεις που ευνοούν σε μεγάλο βαθμό την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη.

Ανέφερε, επίσης, ότι το Υπουργείο του είναι πολύ θετικό για μια στενότερη συνεργασία και αξιοποίηση του συνδέσμου στον μέγιστο βαθμό.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες από πλευράς Υπουργείου και ο Υπεύθυνος Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης Μιχάλης Xαϊλής και από πλευράς Συνδέσμου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Μιχαήλ, Γιάννα Ορφανίδου και Τάσος Σιακαλλής.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και ο κ. Xαϊλής ξεκίνησαν άμεσα συνεργασία και συμφώνησαν σε μεταγενέστερο ραντεβού για διεύρυνση της συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης για τα θέματα της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα