Συνάντηση Γκρίζων Λύκων με Αρχηγό της Τουρκικής μαφίας (ΦΩΤΟ)

Το αφεντικό της τουρκικής μαφίας Kürşat Yılmaz επισκέφτηκε τον αρχηγό του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Devlet Bahçeli στα κεντρικά γραφεία του κόμματος των Γκρίζων Λύκων στην πρωτεύουσα Άγκυρα, μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Υilmaz φυλακίστηκε το 2005 με πολλές κατηγορίες, όπως «σύσταση, διαχείριση εγκληματικής οργάνωσης», «κλοπή με άδεια», «απειλή», «εσκεμμένος τραυματισμός» και «στέρηση της ελευθερίας των ανθρώπων». Αρχικά καταδικάστηκε σε 66 χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, ωστόσο, μετά από αίτηση για επανάληψη της δίκης φέτος, η ποινή του μειώθηκε

κατά 32 χρόνια.

Μετά από αυτή τη μείωση της ποινής του, ο Yılmaz έγινε κατάλληλος για αποφυλάκιση και η φυλακή τύπου F στο  Κοτζαέλι τον απελευθέρωσε στις 29 Νοεμβρίου επικαλούμενη «λόγους ασφαλείας».

Ο επίσημος λογαριασμός του MHP στο Twitter μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψη του αρχηγού της μαφίας στον Μπαχτσελί και τον ανέφερε ως «εραστή της χώρας» και «ατρόμητο γενναίο άνδρα».

Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir. pic.twitter.com/bowPOyFt38

MHP (@MHP_Bilgi) November 3, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα