Μπεργκ: «Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα και θυμώνουμε»

Θετικό αποτέλεσμα με ικανοποιητική εμφάνιση, χαρακτήρισε την παρουσία της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με τη Βασιλεία (1-1). Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο Κακουλλής έπαιρνε το πέναλτι στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της ισοφάρισης.

Οι δηλώσεις του κ. Μπεργκ

Αρχικά: "Είχαμε ξανά μια καλή εμφάνιση με τη

Βασιλεία και αυτή τη φορά πήραμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα καλύτερο αν ο Κακουλλής έπερνε το πέναλτι 30 δευτερόλεπτα πριν την ισοφάριση. Μας αποηγήτευσε η φάση αυτή αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βγάλαμε ποιότητα στο παιχνίδι, αμυντικά πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή στην Ελβετία. Κάναμε αρκετές αλλαγές. Ήταν καλό για τον κόσμο που είδε αυτή την εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια ικανοποιητική εμφάνιση".

Αν σκοπεύει κάποιους από τους παίκτες που έπαιξαν απόψε να τους επιλέγει πιο συχνά; "Έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι καλό. Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε τους καλύτερους για κάθε παιχνίδι. Κάνουμε αλλαγές γιατί έχουμε αγώνες στην Ευρώπη τρεις μέρες μετά το πρωτάθλημα. Ο Ατιέμγουεν δούλεψε πολύ καλά σήμερα, ο Τζιωνής ήταν στο γνωστό επίπεδο με ενέργεια και ταχύτητα... Πολλοί παίκτες έδειξαν ποιότητα σε αυτά τα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Την Κυριακή έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, ανυπομονούμε και θέλουμε να πάρουμε νίκες στο πρωτάθλημα".

Για τον τραυματισμό Φαμπιάνο: "Είναι παρόμοιο με ένα θέμα που είχε στο παρελθόν. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό γιατί θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά αφού είχε λίγο πόνο αποφασίσαμε να αντικατασταθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και να το δούμε αύριο".

Για το χειροκρότημα του κόσμου μετά τον αγώνα και τι σημαίνει αυτό: "Είναι ωραίο όταν είναι χαρούμενοι και τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα και θυμώνουμε. Είναι φυσιολογικό. Είναι καλό που πήραμε το αποτέλεσμα με μια καλή ομάδα, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν παίρναμε το πέναλτι που δικαιούμασταν. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά. Στο πρωτάθλημα μόνο ο Απόλλωνας ήταν λίγο καλύτερος από εμάς. Στα άλλα δεν ήμασταν αρκετά καλοί όμως οι αντιπάλοι μας δεν ήταν καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στο πρωτάθλημα σε κάποιους τομείς όμως δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεργκ, Και,bergk, kai