Συνάντηση Αβέρωφ με Γάλλο γερουσιαστή στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είχε την Τετάρτη (20/6) το πρωί, στο Παρίσι, συνάντηση με τον Γάλλο Σοσιαλιστή Γερουσιαστή Simon Sutour.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα ευρωπαϊκά ζητήματα και το μέλλον της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ενημέρωσε, παράλληλα, τον κ. Sutour, ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος του Προέδρου του ΔΗΣΥ, για το Κυπριακό, ενώ θέμα συζήτησης ήταν και οι ενεργειακοί σχεδιασμοί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και οι γενικότερες εξελίξεις στην περιοχή μας.

Από πλευράς

του, ο Γάλλος γερουσιαστής, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως πραγματικός φίλος της Κύπρου και διαχρονικά στηρίζει τις πολιτικές θέσεις της χώρας μας, εξέφρασε για άλλη μια φορά την υποστήριξή του στις πολιτικές θέσεις της Κύπρου, τόσο στο κυπριακό όσο και στους ενεργειακούς σχεδιασμούς.

Πρωινή συνάντηση με τον προσωπικό μου φίλο, σοσιαλιστή Γερουσιαστή Simon @Sutour κ φίλο της #Cyprus. Συζήτησαμε τα ευρωπαϊκά ζητήματα &το μέλλον της #EU κ #Eurozone, το Κυπριακό, τα ενεργειακά της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και τις εξελίξεις στην περιοχή.#Cyprus2030 #France pic.twitter.com/9AVJUbKHh4

— Averof Neofytou (@AverofCY) June 20, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα