Συμμετοχή σε ενεργειακά έργα & κατασκευές σε Ελλάδα & Ευρώπη

Η ελληνικών συμφερόντων τεχνική εταιρεία C&M Engineering S.A., παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα στον τομέα παροχής υπηρεσιών Εκπόνησης Μελετών, Διοίκησης και Επίβλεψης Κατασκευών, Προγραμματισμού Έργων, Διαδικασιών Έκδοσης Αδειών, Διαγωνισμών Αναθέσεων Προμηθειών και Εργολαβιών Κατασκευών στο χώρο των Ενεργειακών, Πετρελαϊκών, Βιομηχανικών Έργων καθώς και των Τουριστικών, Κτιριακών και Έργων Υποδομής. H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα

και λόγω της αυξανόμενης δραστηριότητας της, στις αρχές του 2015 ίδρυσε θυγατρική στα Τίρανα με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της στα Βαλκάνια.

Τομείς δραστηριοποίησης – Συμμετοχή σε Μεγάλα Έργα

Η C&M Engineering S.A. μεταξύ άλλων, είναι εξειδικευμένη εταιρία σε Έργα Φυσικού Αερίου, σε Έργα Ηλεκτροπαραγωγής και σε Πετρελαϊκά Έργα. Έχει ήδη συμμετάσχει στην υλοποίηση μερικών από τα μεγαλύτερα και συνθετότερα ενεργειακά έργα σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη, παρέχοντας μελετητικές, διαχειριστικές και υπηρεσίες επίβλεψης σε έργα εγκατάστασης, μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου όπως ο Κρυογενικός Σταθμός (LNG) στην Ρεβυθούσσα, Μετρητικοί Σταθμοί του ΔΕΣΦΑ, οι αγωγοί TAP, ΙGB, East Med, σε έργα παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας όπως οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ (Πτολεμαΐδα, Μεγαλόπολη, Ρόδος) και των ιδιωτικών μονάδων ΗΡΩΝ I&II κλπ, σε έργα αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων και αγωγών σε διυλιστηρίων πετρελαίου συνεργαζόμενη με τον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, την Motor Oil, την ΒΡ, την Coral, την Shell κ.α.

Επιπλέον, η C&M Engineering S.A. παρέχει τεχνικές υπηρεσίες από το σχεδιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων μέχρι την πλήρη εγκατάσταση του παραγωγικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε μεγάλα Βιομηχανικά Έργα έχοντας ήδη πραγματοποιήσει συνεργασίες με γνωστές εταιρείες του βιομηχανικού χώρου όπως οι ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ (Philip Morris International), SARANTIS SA, Μινέρβα Ελαιουργική, ΙΚΕΑ, CRETA FARM καθώς και σε μεγάλα Τουριστικά και Κτιριακά Έργα διαφόρων χρήσεων και Έργα Υποδομών με ορόσημα τις συνεργασίες με τον τουριστικό όμιλο ΤΕMES, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και αρκετούς ακόμα.

Παρουσία στην Κύπρο - Συνεργασία με την Petrolina

Σημειώνεται πως η C&M Engineering έχει ήδη ενεργή παρουσία στην Κύπρο μέσω της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρείας της χώρας, Petrolina Ltd, όσον αφορά σε θέματα σχεδιασμού των εγκαταστάσεων της στη Λάρνακα και τον Βασιλικό.

Η C&M Engineering σε αριθμούς

Διαθέτει περισσότερα από 80 πιστοποιημένα επιστημονικά στελέχη και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, 12 διοικητικούς υπαλλήλους ενώ διατηρεί σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες σε ειδικά θέμα (όπως μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, γεωλογικές, γεωτεχνικές, σεισμικές μελέτες ).

Η θετική τροχιά της αποτυπώνεται μέσω του Κύκλου Εργασιών της ο οποίος ήταν για το 2014: 4 εκατ. Ευρώ, για το 2015: 6,2 εκατ. Ευρώ, για το 2016: 4,6 εκατ. Ευρώ και για το 2017: 5,8 εκατ. Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα