Συμφωνία κωδικοποίησης μεταξύ Blue Air και Sky Express

Η Smartflying αερογραμμή Blue Air ανακοινώνει τη νέα συμφωνία συνεργασίας της με την ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express. Σύμφωνα με τη σύμπραξη αυτή, η Blue Air

θα προσφέρει στους επιβάτες της από την Κύπρο, την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά μέσω της Sky Express, ενώ οι επιβάτες από τα Ελληνικά νησιά, μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους στην Sky Express και να πετάξουν στη Λάρνακα με την Blue Air, μέσω της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Οι προορισμοί από την Αθήνα περιλαμβάνουν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο, τη Σύρο, τη Νάξο, τη Μήλο, τη Σκιάθο, την Ικαρία, τη Χίο, τα Κύθηρα, την Κάρπαθο και την Αστυπάλαια.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express, κ. Ιωάννης Λιδάκης, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη συμφωνία που ενισχύει το δίκτυό μας και ενισχύει την τουριστική ανάπτυξη των ελληνικών νησιών. Η συμφωνία κωδικοποίησης μεταξύ Sky Express και Blue Air συνδέει πολύ δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κύπρος και τα Ελληνικά νησιά. Οι ταξιδιώτες από την Κύπρο θα μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της πτήσης με την Sky Express, η οποία θα συνοδεύεται από δωρεάν πρόσβαση σε επιχειρηματικά σαλόνια, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, δωρεάν τσάντες και αποσκευές και υπηρεσία πτήσης ".

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air κ. Τούτορ Κωνσταντινέσκου, δήλωσε: "Ως ένας από τους κυρίαρχους μεταφορείς της Κύπρου, με προγραμματισμένες πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία με την Sky Express. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει σε χιλιάδες επιβάτες την επιλογή να ζήσουν και να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα προορισμών στα ελληνικά νησιά, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή για τους Κύπριους. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτή τη συμφωνία και να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο το προϊόν υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά μέσω της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Sky Express και να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες από την αεροπορική εταιρεία στις πτήσεις μας σύντομα ".

Σχετικά με το Sky Express

Η Sky Express είναι μέλος του ERA και λειτουργεί σε 29 προορισμούς στην Ελλάδα, συνδέοντας τα πιο δημοφιλή Ελληνικά νησιά με την ηπειρωτική χώρα. Ο στόλος της αποτελείται κυρίως από αεροσκάφη ATR νέας τεχνολογίας.

Η επωνυμία Sky Express συνδέεται με την ασφάλεια, την άνεση και την αξία στις καλύτερες τιμές. Το 2014, η Sky Express παρουσιάστηκε με το βραβείο ERA Silver Award ως αεροπορική εταιρία της χρονιάς 2014/2015, ενώ 2 χρόνια στη σειρά, το 2015 και το 2016, παρουσιάστηκε με το βραβείο "Ταχύτερη διαδρομή με τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αεροπορικά δρομολόγια" από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Η Sky Express προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω δωρεάν πρόσβασης σε εγκαταστάσεις Business Lounges, για όλους τους επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δωρεάν τσάντα και αποσκευές για όλους τους ναύλους και υπηρεσία κατά την πτήση.

Επιπλέον, η Sky Express έχει αναπτύξει ένα συναρπαστικό προϊόν, το Island Hopper, το οποίο προσφέρει μια εξαιρετικά ελκυστική υπηρεσία για πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, επιτρέποντάς τους να επισκεφθούν τουλάχιστον έναν επιπλέον ελληνικό προορισμό, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό στα περιφερειακά αεροδρόμια.

About Blue Air

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια. Η αερογραμμή, εκτελεί πτήσεις από την Κύπρο από το 2008 ενώ έκτισε την επιχειρησιακή της βάση στη Λάρνακα το 2015, προσφέροντας σήμερα, επιλογές από 100 προορισμούς! Το εκτενές δίκτυο της αερογραμμής προσφέρει 100 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία διαθέτει 6 επιχειρησιακές βάσεις, στο Βουκουρέστι, Μπακάου, Κλουζ - Ναπόκα, Ιάσιο, τη Λάρνακα και το Τορίνο.

Το δίκτυο της Blue Air προσφέρει από Κύπρο, προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις σε 8 απευθείας προορισμούς; Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Βουκουρέστι, Μπέρμιγχαμ, Κλουζ – Ναπόκα και Τελ Αβίβ και Λίβερπουλ από 15 και 27 Ιουνίου 2017 αντίστοιχα. Επιπλέον, η Blue Air προσφέρει στους ταξιδιώτες της από την Κύπρο πτήσεις προς 35 προορισμούς μέσω του Βουκουρεστίου.

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους .

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων στη Κύπρο - Orthodoxou Aviation.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο https://www.blueairweb.com/, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300, μέσω email στο [email protected] ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα