Πέταξε για Κίνα η Εθνική ομάδα Beach Handball Ανδρών

Για την Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη WeiHai για διεθνείς υποχρεώσεις ταξιδεύει σήμερα Τετάρτη η Εθνική ομάδα του Beach Handball.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχθηκε πρόσκληση από την Κινέζικη Ομοσπονδία για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Τουρνουά το οποίο διεξάγεται από τις 24-26 Ιουνίου.

Η

Εθνική μας θα βρίσκεται στον Α’ Όμιλο με τις TianJin, JiangSu, BeiJing, ShangHai, HongKong και XinBei με την Κύπρο δεν είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ευρώπης αφού υπάρχει και η Ουγγαρία η οποία λαμβάνει μέρος στον Β’ Όμιλο με τις ShanDong, AnHui, GuangDong, ZheJiang, Hungary και Vietnam.

Σε δηλώσεις του στην σελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ανδρέας Ανδρέου ανέφερε για το τουρνουά: «Είναι μεγάλη επιτυχία για το κυπριακό beach handball που η Κινέζικη Ομοσπονδία μας έχει επιλέξει εμάς και τη Ουγγαρία από την Ευρώπη για να λάβουμε μέρος! Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που μας δίνετε και να δείξουμε ότι το Κυπριακό beach handball έχει και παρόν και μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι το επίπεδο μας είναι καλό ώστε να μας δώσουν θέση σε τελικές διοργανώσεις όπως είναι το Πανευρωπαϊκό, το Παγκόσμιο και η Μεσογειαδα» είπε καταλήγοντας!

Το πρόγραμμα αγώνων είναι τριήμερο 24-26 Ιουνίου με την Εθνική μας ομάδα ενώ επιστρέφει στην Κύπρο στις 28 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μας:

Σάββατο 24 Ιουνίου

14:00 TianJin – Κύπρος

20:00 ShangHai – Κύπρος

Κυριακή 25 Ιουνίου

15:30 BeiJing – Κύπρος

22:30 JiangSu – Κύπρος

Δευτέρα 26 Ιουνίου

01:30 Κύπρος – XinBei

14:00 Κύπρος – Hong Kong

Η αποστολή της Εθνικής μας:

Αρχηγός Αποστολής

Σταύρος Παναγιώτου (Γενικός Γραμματέας)

Έφορος Εθνικών Ομάδων

Κύπρος Ματθαίου (Μέλος Δ.Σ.)

Προπονητής

Ανδρέας Ανδρέου

Φυσιοθεραπευτής

Παναγιώτης Ελευθερίου

Χειροσφαιριστές

Χριστόφορο Νούγκοβιτς, Χριστοδούλου Κωνσταντίνο, Χρίστο Αργυρού, Πέτρο Προκοπίου, Γιάννο Νικηφόρου, Θέμιστοκλή Τσίβιικό, Χρίστο Χατζηεφραίμ, Ιούλιο Αργυρού, Γιώργο Στυλιανού, Ξένιο Κυπριανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα