Συλλούρης: Δεν σημειώθηκε πρόοδος στα κεφάλαια μας

Ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Προέδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι στα κεφάλαια που ενδιαφέρουν την πλευρά μας ο ίδιος δεν θεωρεί ότι σημειώθηκε πρόοδος.

Έγινε μια ενημέρωση, δεν έγιναν τοποθετήσεις, ρωτήσαμε κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις

και θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα μια άλλη συζήτηση για να γίνουν οι τοποθετήσεις, ανέφερε ο κ. Συλλούρης εξερχόμενος από το Προεδρικό.

Από αυτά που άκουσα μένω ικανοποιημένος, αν και αν ενημερωθήκαμε ή όχι δεν μπορώ να ξέρω. Αν τα καταλάβαμε όλα ή όχι θα εξαρτηθεί και στη συνέχεια νομίζω, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν σημειώθηκε πρόοδος, ο κ. Συλλούρης είπε ότι «ούτε αυτό δεν μπορώ να το κρίνω, αν σημειώθηκε πρόοδος». Τουλάχιστον, πρόσθεσε, «δεν θεωρώ ότι σημειώθηκε πρόοδος στα σημεία εκείνα που έπρεπε να ενδιαφέρουν τη δική μας πλευρά». Κληθείς να πει ποια, αναφέρθηκε στο περιουσιακό, στις εγγυήσεις και στην αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.

Εξάλλου σε αναφορά του στην Υπηρεσία Φόρου Εισοδήματος, εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί άρχισε να φέρνει αποτέλεσμα “και ελπίζω και έσοδα στο κράτος, δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να πάμε και σε άλλες λίστες και στις λίστες εκροών και εκεί καθυστερούμε πάρα πολύ».

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα