Συλλογή τροφίμων για τη Βηρυτό από τους Δήμους Αραδίππου και Αθηένου

Συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιούν οι Δήμοι Αραδίππου και Αθηένου σε μια προσπάθεια προσφοράς και  αλληλεγγύης προς τον λαό του Λιβάνου, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Αραδίππου αναφέρει ότι «στην προσπάθεια του για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του Λιβάνου, καλεί όσους δημότες επιθυμούν, να προσφέρουν

είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα όπως κονσέρβες (όλων των ειδών), δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλακτος για παιδιά».

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται  στην αίθουσα υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου από σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Εξάλλου ο Δήμος Αθηένου σε γραπτή ανακοίνωση του αναφέρει ότι «σε χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, αποφασίσθηκε όπως διοργανωθεί εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό».

Η συλλογή θα γίνεται  στο Δημοτικό Μέγαρο από σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου  μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου, από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, ενώ όλα τα τρόφιμα, όπως κονσέρβες και ξηρά τροφή είναι ευπρόσδεκτα εκτός από μακαρόνια και όσπρια.

Προστίθεται ότι «η Αθηένου στην οποία ανθεί ο εθελοντισμός, καλεί τους δημότες να προσφέρουν ό,τι μπορούν ο καθένας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ανακούφιση του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου. Ολα τα είδη που θα συγκεντρωθούν, σε συνεννόηση με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, θα παραδοθούν στα κέντρα συλλογής, ώστε να σταλούν στη Βηρυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα