Σύλληψη ιδιοκτήτη καθαριστηρίου, μετά τον ακρωτηριασμό 27χρονου

Την πύλη του ΤΑΕ Λεμεσού πέρασε το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης καθαριστηρίου (ξενοδοχείου) στη Λεμεσό, στο οποίο χθες βράδυ 27χρονος ακρωτηριάστηκε, όταν ο ιμάντας του πλυντηρίου «τράβηξε» το αριστερό του χέρι.


Ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου ξενοδοχειακού εξοπλισμού πέρασε την πύλη του ΤΑΕ και ανακρίνεται μέχρι και αυτή την ώρα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για σύλληψή του αφού διαπιστώθηκε ότι εργοδοτούσε παράνομα άτομα στο καθαριστήριο.

Το εν λόγω

πρόσωπο τέθηκε υπό κράτηση για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης. Από τις έρευνες της Αστυνομίας και των λειτουργών του γραφείου εργασίας, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος Ινδός βρίσκεται στην Κύπρο ως φοιτητής και ότι εργαζόταν παράνομα στο καθαριστήριο ρούχων όπου σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο καθαριστήριο εντοπίστηκε επίσης να  εργάζεται παράνομα ένας ακόμη ομοεθνής του 27χρονου τραυματία, ο οποίος είναι επίσης δηλωμένος ως φοιτητής.

Ο 27χρονος τραυματίας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Τραυματίστηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ιμάντας πλυντηρίου, τράβηξε το αριστερό του χέρι, όταν ο νεαρός επιχείρησε να τοποθετήσει σ’ αυτό σεντόνια.

Σε ότι αφορά τον εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο κατηγορητήριο, με τον  27χρονο Ινδό υπάλληλο του καθαριστηρίου να ακρωτηριάζεται, διερευνόνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη σε συνεργασία του ΤΑΕ Λεμεσού και του Γραφείου Εργασίας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα