Συγκλονίζει μαρτυρία στο Sigmalive για την Λίβια και την κόρη της

H Livia Florentina Bunea και το μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία, προστέθηκαν στην μακάβρια λίστα του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Φέρονται να ήταν τα πρώτα θύματα του 35χρονου ίλαρχου. Μητέρα και κόρη εξαφανίστηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου το 2016, με τους οικείους τους να εκφράζουν φόβους για την ζωή τους.

Η εικόνα που παρουσίαζε τότε το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν, δεν προμήνυε εγκατάλειψη.

Έκτοτε δεν εντοπίστηκαν ποτέ.

Η 36χρονη μητέρα, σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα που μίλησε αποκλειστικά στο Sigmalive,

αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο στεκόταν βράχος δίπλα στο 8χρονο κοριτσάκι της.

«Ήταν γνωστή στην γειτονιά, συνέχεια πήγαινε και ερχόταν με τα πόδια έπαιρνε την κόρη της από το σχολείο, δεν είχε κάποιο μεταφορικό μέσο άλλο. Ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση», ανέφερε ο γείτονας.

Και συνέχισε: «Το μωρό το συγκεκριμένο είχε αυτισμό και είχε τάσεις επιληψίας συνεχώς».

Μοναχική γυναίκα που δύσκολα ανοιγόταν σε ξένους, ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν ιδιαίτερα απόμακρη.

«Τις τελευταίες μέρες, τους τελευταίους μήνες ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας. Δεν πλησίαζε ούτε για βοήθεια ούτε για τίποτε από κανένα», πρόσθεσε

H 36χρονη εξαφανίστηκε μαζί με την 8χρονη κόρη της, την οποία δεν άφηνε πότε από τα μάτια της.

Έμελλε να έχουν την ίδια τραγική κατάληξη, όταν βρέθηκε στον δρόμο τους ο 35χρονος.

«Δεν άφηνε που τα μάθκια της το μωρό της, το μωρό της ήταν ούλλη της η ζωή της συγκεκριμένης κοπέλας. Έκαμνε τα πάντα για τζείνο το μωρό. Όπου επήγαινε ότι τζιαι να έκαμνε ήταν μαζί με τζείν'το μωρό συνέχεια», υπογράμμισε.

Άξιον απορίας το γεγονός, ότι μητέρα και κόρη, ενώ βρίσκονταν στις λίστες των ελλειπόντων προσώπων, υπήρχαν στην σελίδα της Interpol η οποία είχε διαβεβαιώσει πως δεν έχουν φύγει. Ωστόσο, δεν ήταν αναρτημένες στην αντίστοιχη σελίδα της αστυνομίας Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα