Συγκίνησε φοιτητής του ΤΕΠΑΚ: «Έβαλα το λιθαράκι μου για αλλαγή της κοινωνίας»

Με μια μεστή περιεχομένου και ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία παρέλαβε το Πρώτο Βραβείο Ήθους και Κοινωνικής Προσφοράς, ο φοιτητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Γιώργος Παναγιώτου.

Η ομιλία του συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

«Είναι με περισσή περηφάνια και χαρά που παραλαμβάνω το Πρώτο Βραβείο Ήθους για το 2021.  Ένα βραβείο που με τιμά ιδιαίτερα και που με κάνει να αισθάνομαι ότι έβαλα και

εγώ ένα λιθαράκι για την αλλαγή της κοινωνίας μας. Την καλλιέργεια της αγάπης αλλά και της κατανόησης στις καρδιές των ανθρώπων. Την επικράτηση του καλού και του δίκαιου. Προσωπικά, σαν ΑμεΑ, έχω ένα ίσως λόγο παραπάνω να κάνω αυτή την προσπάθεια, εφόσον οι ΑμεΑ σαν και εμένα νιώθουν και βιώνουν την ζωή μέσω μιας διαφορετικής οπτικής, που τους δίνει την ικανότητα να αντιληφθούν τις πληγές της σύγχρονης κοινωνίας. Την απόρριψη, την αδιαφορία και την μη κατανόηση των πραγματικών αναγκών τους.  Δυστυχώς, η σύγχρονη κοινωνία μας χαρακτηρίζεται από τον εγωϊσμό, την αδιαφορία για τον συνάνθρωπό μας, την διαφθορά σε πολλαπλά επίπεδα αλλά κυρίως τον ξεπεσμό των ιδανικών και αξιών», είπε.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα