Συγχαρητήρια ΟΗΕ σε Επ.Εθελοντισμού για διαχείριση εθελοντών κατά την πανδημία

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ για τον τρόπο διαχείρισης των εθελοντών κατά την διάρκεια της πανδημίας, απέστειλαν τα Ηνωμένα Έθνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, σε συνέχεια της συμμετοχής του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, Γιάννη Γιαννάκη, στην τηλεδιάσκεψη της Παγκόσμιας Τεχνικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών με θέμα: «Εθελοντισμός – Agenda 2030» (13-16/7/2020) και μετά την παρουσίαση

του Επιτρόπου για τον τρόπο ενεργοποίησης των εθελοντών κατά τη διάρκεια της Πανδημίας «καθώς και τις πολιτικές που έχουμε εφαρμόσει για την αναβάθμιση του, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή προς τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ για τον τρόπο διαχείρισης των εθελοντών κατά τη διάρκεια της Πανδημίας. Συγκεκριμένα, για την ενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Εθελοντών, για την ασφάλιση που παρείχε στους εθελοντές αλλά και για τα Πρωτόκολλα που είχαν δημιουργηθεί για την δραστηριοποίηση τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Επίσης, τα Ηνωμένα Έθνη εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους εθελοντές της Κύπρου για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα