Στούμπρας-Απόλλωνας 1-0: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις

Σε ένα παιχνίδι το οποίο διήρκησε σχεδόν τρις ώρες (υπήρξε διακοπή λόγω έντονης βροχόπτωσης) ο Απόλλωνας ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Στούμπρας με 1-0 και τώρα τρέχει ενόψει επαναληπτικού σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ. Το γκολ για τους νικητές ήρθε στο 90+ σε μια αντεπίθεση από τον Ματζαλασβίλι.

Δείτε το Live ΕΔΩ.

Μπήκε δυνατά… αλλά του το έκοψε η βροχή

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Απόλλωνας και όσο

περνούσε η ώρα έβλεπες την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή να βάζει πίεση και να ψάχνει το γκολ. Φαινόταν η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες…ωστόσο η βροχή είχε άλλη γνώμη.

Πάντως ο Απόλλωνας πριν την διακοπή είχε δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 12ο λεπτό ο Μάρκοβιτς εκτέλεσε τα φουλ με την τον Ροτρίγκο να ήταν σε ετοιμότητα και να μαζεύει την μπάλα.

Οχτώ λεπτά αργότερα και στο 20ο λεπτό ο Απόλλωνας στάθηκε άτυχος αφού ο Βασιλείου με απευθείας εκτέλεση φαουλ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ροτρίγκο.

Μέχρι εκεί είδαμε παιχνίδι αφού μετά άρχισε η έντονη βροχόπτωση με το γήπεδο να γίνεται πραγματικά μια μεγάλη πισίνα τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν να καλυφθούν από την βροχή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να διακόπτει τον αγώνα.

Μετά από σχεδόν μια ώρα ο διαιτητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και επανέρχισε τον αγώνα.

Μάλιστα ο Απόλλωνας πρόλαβε στα επόμενα λεπτά να κάνει και ευκαιρία (διπλή) με τους Μάρκοβιτς και Παπουλή. Στο 35ο λεπτό αρχικά ο Μάρκοβιτς έκανε την κεφαλιά ο Ροτρίγκο έκανε την επέμβαση και στη συνέχεια ο Παπουλής από πολύ κοντά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το Α’ μέρος.

Χειρότερο ήταν το β’ μέρος. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος η βροχή και η κούραση δεν επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποδώσουν τα μέγιστα αν και ήθελαν δεν μπορούσαν.

Ο Απόλλωνας βγήκε μπροστά κράτησε την μπάλα έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις με την καλύτερη ευκαιρία να έρχεται στο 74ο λεπτό. Ο Παπουλής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ροτρίτγκο.

Από την άλλη η Στούμπρας η οποία δεν απείλησε καθόλου την εστία του Βάλε είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια παθητικό ρόλο.

Στο 84ο λεπτό οι γαλάζιοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία όταν ο Μάρκοβιτς από κοντά έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Σε μια αντεπίθεση της τελευταίας στιγμής όμως η ζημία έγινε για τον Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι ήταν στην αντίπαλη εστία με τους Λιθουανους να κερδίζουν την μπάλα και να βγαίνουν στην αντεπίθεση με τον Ματζαλασβίλι να πηγαίνει ανενόχλητος μπροστά στον Βάλε και με σουτ να νικάει τον Βάλε κάνοντας το 1-0 και να δίνει το μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην Στούμπρας ενόψει επαναληπτικού

Keywords
Τυχαία Θέματα