«Στόουκ και Άρης συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Ετέμπο»

Ο Άρης ήδη κοινοποίησε τη συμφωνία του με τον Πίτερ Ετέμπο υποστηρίζοντας ότι απομένει η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τον 27χρονο Νιγηριανό για να αποτελέσει μια ακόμη μεταγραφή της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν.

Οι «κίτρινοι» έχουν ανάγκη από την προσθήκη ενός παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και κατέληξαν στην περίπτωση του διεθνή μου με την προσδοκία ότι άφησε πίσω του τον τραυματισμό στο γόνατο οποίος τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της περσινής χρονιάς και ήταν ο λόγος που ουσιαστικά

αυτή κύλησε χαμένη για τον ίδιο.

«Η Στόουκ ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Άρη για τη μετακίνηση του Πίτερ Ετέμπο», έγραψε η «stokesentinel.co.uk», συμπληρώνοντας ότι «ο διεθνής Νιγηριανός πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια του συμβολαίου του μακριά από τη Στόουκ στην οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αρχικά δόθηκε δανεικός στη Χετάφε, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν η Γαλατάσαραϊ. Πέρυσι αποτέλεσε έκπληξη η προαγωγή του στη Γουότφορντ αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός για τέσσερις μηνες κι έτσι έκανε μόλις δέκα συμμετοχές με την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στόουκ, Άρης, Ετέμπο,stoouk, aris, etebo