Στον τελικό η Γερμανία!

Η Γερμανία είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας. Ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τα «πάντσερ» να επικρατουν με 4-3 (ο πρώτος ημιτελικός τελείωσε 2-2 στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση) και ταυτόχρονα να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον καταληκτικό αγώνα της 30ης Ιουνίου στην Κρακοβία.

Το παιχνίδι στο στο γήπεδο της πόλης, Τίσι, είχε συγκλονιστική εξέλιξη στο 90λεπτο. Η Γερμανία

προηγήθηκε νωρίς, η Αγγλία «απάντησε» με δύο γκολ, αλλά η «χρυσή αλλαγή» του Στέφαν Κουντς, Φέλιξ Πλάτε, έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Σέλκε στο 35΄ έβαλε μπροστά τα «πάντσερ», ωστόσο, ο Γκρέι στο 41΄ και ο Εϊμπραχαμ στο 50΄ έφεραν τα «τρία λιοντάρια» σε «θέση οδηγού». Στο 63΄ ο Πλάτε πήρε την θέση του σκόρερ του πρώτου γκολ και επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισε για την Γερμανία.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων στο έξτρα ημίωρο το γκολ δεν ήρθε κι έτσι όλα κρίθηκαν στην «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί όπου για τους Αγγλους αστόχησαν οι Εϊμπραχαμ και Ρέντμοντ, ενώ από τη Γερμανία μόνο ο Γκέρχαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα