Στον Αρχηγό Αστυνομίας με τον Δικηγόρο του ο Παπαδάκης

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο και τον Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη. 

Όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» που ξέσπασε μεταξύ των δυο όχι μόνο δεν κοπάζει, αλλά  εξελίσσεται σε ένα γερό πολιτικό «θρίλερ». 

Ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης και ο δικηγόρος του, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί πέρασαν την πόρτα του ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου και έχουν συνάντηση με τον Αρχηγό

της Αστυνομίας, με αφορμή τις εκατέρωθεν καταγγελίες που ακολούθησαν την διαγραφή του κυρίου Παπαδάκη από το κίνημα. 

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο δικηγόρος του Ευρωβουλευτή Φάνος Ανδρέου, αμφισβήτησε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ ότι απέστειλε τα στοιχεία εναντίον του κυρίου Παπαδάκη στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα. 

Είπε επίσης ότι ο Ευρωβουλευτής, με την επιστροφή του στις Βρυξέλλες, θα συντάξει έκθεση γεγονότων για τα όσα διαδραματίστηκαν, ενώ πρόθεση του κ Παπαδάκη είναι να ασχοληθεί και το αρμόδιο θεσμικό όργανο, ο OLAF. 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Παπαδάκη, έγινε τρεις φορές διάρρηξη στο γραφείο του Ευρωβουλευτή, γεγονός που καταγγέθηκε στην Αστυνομία, ενώ έγιναν και άλλες καταγγελίες για άλλα ζητήματα εναντίον στενών συνεργατών του κ. Σιζόπουλου οι οποίες ωστόσο δεν διερευνήθηκαν από την Αστυνομία. 

Χθες Ευρωβουλευτής έκανε λόγο για «μια εγκληματική οργάνωση που συλλέγει στοιχεία με δόλιο τρόπο», ενώ βίντεο που διέρρευσε είναι όπως όλα δείχνουν το αντικείμενο της νέας μάχης.

Το βίντεο που έχει στην κατοχή του το SigmaLive είναι συνολικής διάρκειας 10 λεπτών και 23 δευτερολέπτων. 

Στο επίμαχο απόσπασμα παρουσιάζεται η συνομιλία ατόμου, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στην φρουρά του Προέδρου της ΕΔΕΚ. Το εν λόγω πρόσωπο καταγράφει συνομιλία, με κρυφή κάμερα, με γυναίκα που φέρεται κατά το βίντεο, να είναι συνεργάτης του ευρωβουλευτή στην Κύπρο. Η εν λόγω γυναίκα φέρεται να εργάζεται σε εταιρεία πώλησης αντικαπνιστικών προϊόντων όπου ο κ.Παπαδάκης διατηρεί συμφέροντα κατά τον ισχυρισμό της ΕΔΕΚ. Μέσω κρυφής κάμερας γίνεται διακανονισμός για ραντεβού στα γραφεία της εν λόγω εταιρείας όπου η πληρωμή από τον φερόμενο πελάτη γίνεται κανονικά χωρίς να λάβει απόδειξη όπως ισχυρίζεται.

Όσον αφορά αυτό το ζήτημα, ο Δικηγόρος του Ευρωβουλευτή ανέφερε ότι η συνεργάτιδά του προέβη σε καταγγελία χθες στο ΤΑΕ, ενώ γίνονται ενέργειες για την ταυτοποίηση του ατόμου που τραβάει το βίντεο, τόνισε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα