Στον «αέρα» και πάλι το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, με όλη σχεδόν την Ελλάδα να έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας χιονίζει και μάλιστα έντονα. Το ίδιο ισχύει και στα Ιωάννινα, με το χιόνι να έχει καλύψει και πάλι τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα

προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι και πάλι στον «αέρα». 

Το παιχνίδι ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη (18/2) και η κατάσταση στην Ήπειρο είναι δύσκολο, αφού το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» είναι ολόλευκο και φυσικά με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει αδύνατο να γίνει παιχνίδι.

Η κατάσταση στα Ιωάννινα αναμένεται να είναι η ίδια και σήμερα, με την αναβολή και αυτή τη φορά να μην είναι μακριά αφού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και αύριο στην περιοχή. Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ενημέρωση από την Ομοσπονδία ή την Επιτροπή Κυπέλλου για να τη διεξαγωγή του ματς, το οποίο μπορεί να αναβληθεί εκ νέου για άγνωστη ημερομηνία. Αξίζει να σημειωθεί πως αν πάει το «τριφύλλι» στα Γιάννενα, θα παραμείνει εκεί, αφού τη Δευτέρα υπάρχει το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα