Στοίχημα το Πάφος 2017

Με το Διοικητικό Συμβούλιο είχε χθες συνάντηση ο Άκης Χρυσόμηλος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι κατατάσσει την υλοποίηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης στις κορυφαίες προτεραιότητές του και δεσμεύτηκε για ισχυρή στήριξη

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πάφος 2017 είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος, κατά την οποίαν έγινε ενημέρωση από πλευράς Πάφος 2017 για την πορεία προετοιμασίας και για το πλήρες πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2017.

Ο κ. Χρυσόμηλος συνεχάρη

το Δ.Σ. του Πάφος 2017 για τη σπουδαία δουλειά που κάνει και διαβεβαίωσε ότι όλη η Πάφος, φορείς, οργανώσεις και απλοί πολίτες είναι πλήρως συστρατευμένοι στον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πετύχει ο θεσμός και να κερδίσει η Πάφος το μεγάλο στοίχημα.

Πολύ σημαντική χρονιά
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Χρυσόμηλος αναφέρει πως το 2017 είναι για την Πάφο μια πολύ σημαντική χρονιά, καθώς η επιτυχία της πόλης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης είναι ένα μεγάλο στοίχημα και μια υπόθεση που αφορά και επηρεάζει όλους.

Έχοντας επίγνωση του αποφασιστικού ρόλου του Δήμου στην προετοιμασία και την υλοποίηση του Πάφος 2017, έχω κατατάξει το θέμα στις κορυφαίες προτεραιότητές μου, είπε, ενώ δεσμεύτηκε να δοθεί ισχυρή και σε όλους τους τομείς στήριξη στον Οργανισμό από τον Δήμο.

Η στήριξη αυτή, είπε, περνά μέσα από δύο βασικούς πυλώνες, την ολοκλήρωση των έργων αστικής ανάπλασης και υποδομής που βρίσκονται υπό εκτέλεση αλλά στα έργα που σχετίζονται άμεσα με το πρόγραμμα του Πάφος 2017.

Την καλύτερη δυνατή εικόνα
Ο κ. Χρυσόμηλος είπε ακόμη πως είναι καθοριστικός ο ρόλος του Δήμου στο να παρουσιάσει η πόλη μας το 2017 την καλύτερη δυνατή εικόνα: τάξη, καθαριότητα, αίσθημα ασφάλειας, διευκολύνσεις για τους επισκέπτες, πρόσβαση στην πληροφορία, μέσα διακίνησης, ανάδειξη μνημείων και αξιοθέατων, πάταξη της αισχροκέρδειας και άλλα.

Εξέφρασε ακόμη και την ηθική ικανοποίηση γιατί -όπως είπε- ως επικεφαλής της Δημόσιας Ομάδας της ΕΔΕΚ στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, συνέβαλε στη συλλογική προσπάθεια για το στήσιμο και την προώθηση της υποψηφιότητας της πόλης για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Χρυσόμηλος στη συνδρομή της Ομάδας Υποδομών του Πάφος 2017 για τη μεγάλη της συμβολή στην επιλογή, τον σχεδιασμό, την ωρίμανση και γενικά στην προώθηση των αναπτυξιακών έργων που σήμερα εκτελούνται. «Πίστευα και πιστεύω ότι το 2017 είναι ταυτόχρονα σταθμός και αφετηρία», σημείωσε, εκφράζοντας την έγνοια του για το τι θα γίνει όταν σβήσουν τα φώτα του 2017.

Χωρίς λαϊκίστικες ακρότητες
Ο κ. Χρυσόμηλος δεσμεύτηκε πως αν οι πολίτες τον αναδείξουν στη Δημαρχία της Πάφου, θα εργαστεί ώστε να αξιοποιηθούν προς όφελος της πόλης και της Επαρχίας τόσο η πείρα και η τεχνογνωσία του Οργανισμού Πάφος 2017, όσο και τα έργα υποδομής που δημιουργούνται. Η επιτυχία του Πάφος 2017 είναι ένας δύσκολος στόχος, είπε, και κατέληξε:

«Το 2017 η Πάφος χρειάζεται Δήμαρχο που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους πολίτες και στους θεσμούς του Πάφος 2017 και χρειάζεται ηγεσία στην Τοπική Αρχή αξιόπιστη, χωρίς λαϊκιστικές ακρότητες και υπερβολές και κυνήγι της αυτοπροβολής».

Keywords
Τυχαία Θέματα